Φυλάκιση 8 ετών με αναστολή για τον δολοφόνο της Τσέλσι

Σε οκτώ χρόνια φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε τελικά από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ο δράστης της στυγερής δολοφονίας πριν από τρία χρόνια της Βρετανίδας,Τσέλσι Χάιντμαν.

Ο Λουκ Γουόλκερ, 25 ετών κρίθηκε ένοχος για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης που οδήγησε την 20χρονη Τσέλσι στο θάνατο τον Μάιο του 2010.

Ωστόσο, σύμφωνα με το cretalive, δύο επιστολές που αναγνώστηκαν στο δικαστήριο προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις τόσο από την πλευρά της οικογένειας του δράστη όσο και στην οικογένεια

του θύματος. Τη μία επιστολή φέρεται να υπογράφει κάποια Τζέσι η οποία εμφάνισε τον δράστη ως ένα άτομο βίαιο και ζηλιάρη ενώ υποστήριξε ότι ήταν παρούσα σε περιστατικό ξυλοδαρμού της άτυχης γυναίκας.

Η δεύτερη επιστολή ήταν ανώνυμη και επικαλείτο τον πατέρα του δράση αναφέροντας ότι ο ίδιος έχει πει πως ο γιος του χτύπησε την άτυχη κοπέλα στο παρελθόν.

Όπως είναι φυσικό οι δύο αυτές επιστολές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις ενώ η οικογένεια του δράση αμφισβήτησε τη γνησιότητά τους λέγοντας ότι έρχονται στο δικαστήριο μόνο και μόνο για να συκοφαντήσουν το παιδί τους.

Η ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ήδη το BBC ανήρτησε σχετική είδηση για τη δικαστική απόφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα