Φρίκη: Πρόβαλαν την εκτέλεση του Ιορδανού πιλότου σε γιγαντοοθόνες

10:12 5/2/2015 - Πηγή: NewsBomb
Πρόκειται για μια από τις πιο φρικιαστικές πράξεις των τζιχαντιστών και ένα από τα πιο σοκαριστικά βίντεο που έχουν έλθει…

Οι φανατικοί ισλαμιστές έκαψαν ζωντανό τον ιορδανό πιλότο, Μάαζ αλ Κασάσμπεχ, που είχε αιχμαλωτιστεί όταν το μαχητικό F-16 του συνετρίβη στη Συρία, την 24η Δεκεμβρίου.

Ο Κασάσμπεχ συμμετείχε στους βομβαρδισμούς θέσεων του ΙΚ στη Συρία στο πλαίσιο των επιχειρήσεων που έχει αναλάβει ο διεθνής συνασπισμός εναντίον των τζιχαντιστών.

Στο φρικιαστικό βίντεο, διάρκειας 22 λεπτών, διακρίνεται ένας άνδρας που φορά πορτοκαλί στολή, κλεισμένος μέσα σε ένα σιδερένιο κλουβί.

Φλόγες τυλίγουν τα ρούχα του, μέχρι που μετατρέπεται σε μια πύρινη μπάλα.

Η δε παράνοια έχει φτάσει σε απίστευτα σημεία καθώς σε διάφορες πόλεις της Συρίας που ελέγχονται από το Ισλαμικό Κράτος, είχαν τοποθετηθεί γιγαντοοθόνες που μετέδιδαν ζωντανά τη διαδικασία καψίματος του Κασάσμπεχ. Οι θεατές μάλιστα ξέσπασαν σε επευφημίες την ώρα που ο άτυχος νεαρός πιλότος ούρλιαζε τυλιγμένος από τις φλόγες...

Ένας πιτσιρικάς μάλιστα του οποίου η ηλικία του δεν φαίνεται να ξεπερνάει τα 8 χρόνια δηλώνει: «Θα του έβαζα φωτιά με τα ίδια μου τα χέρια», αναφέρει η Daily Mail.

Keywords
Τυχαία Θέματα