Έξω φρενών ο Βενιζέλος με Παπανδρέου και Ραγκούση

Σε νευρική κρίση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τις φήμες περί συνάντησης του πρώην πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου με τον πρώην υπουργό κ. Γιάννη Ραγκούση στις ΗΠΑ.

Το πρώην πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ,

από την προηγούμενη εβδομάδα διακινούσε δελτίο τύπου για την επίσκεψη του στην Αμερική.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ραγκούσης συμμετείχε σε Αμερικάνικο πρόγραμμα που μεσουρανούσε στην εποχή του …ψυχρού πολέμου!

Φαίνεται πως το σλόγκαν «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» ξεχάστηκε γρήγορα από τους “Σοσιαλιστές” του ΠΑΣΟΚ, ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται πως δεν μπορεί να κόψει τον ομφάλιο λώρο με την δεύτερη (;) πατρίδα του.

Την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου ελέγχεται για την εμπλοκή του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, οι φήμες περί συνάντησης των δύο ανδρών στις ΗΠΑ έχουν φουντώσει.

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως ο Παπανδρέου έχει κληθεί να επιστρέψει την Τρίτη το απόγευμα στην Ελλάδα και να καταθέσει στην Προανακριτική.

Στελέχη της Ιπποκράτους επισημαίνουν ότι ο κ. Βενιζέλος είναι έξω φρενών, καθώς φοβάται ενδεχόμενη υπονόμευση του ονόματός του για την υπόθεση της λίστας. Θυμίζουμε επίσης πως οι σχέσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, τόσο με τον κ. Παπανδρέου, όσο και με τον κ. Ραγκούση είναι «ψυχροπολεμικές».

Keywords
Τυχαία Θέματα