Εξιχνίαση σωρείας κλοπών σε διαμερίσματα

Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Βριλησσίων σπείρα που διέπραττε κλοπές σε διαμερίσματα στις περιοχές των Βριλησσίων και του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στις 27 Ιουνίου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στα Βριλήσσια, δύο Γεωργιανοί, 33 και 28 ετών, οι οποίοι είχαν διαρρήξει την ίδια μέρα διαμέρισμα στην ίδια περιοχή. Την επομένη συνελήφθη

στην Καλλιθέα και τρίτος ομοεθνής συνεργός τους, ηλικίας 38 ετών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Βριλησσίων, οι συλληφθέντες μαζί με έναν ακόμα συνεργό τους που αναζητείται, είχαν συστήσει σπείρα που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις διαμερισμάτων, πρωινές κυρίως ώρες, όταν οι ένοικοι απουσίαζαν, παραβιάζοντας τις κλειδαριές των θυρών σπάζοντας τον ομφαλό.

Όπως διαπιστώθηκε, το τελευταίο εξάμηνο έχουν διαπράξει 25 διαρρήξεις σε διαμερίσματα πολυκατοικιών στα Βριλήσσια και το Μαρούσι, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και χρυσαφικά.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα που επέβαιναν ο 33χρονος και ο 28χρονος συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος συλληφθείς, αποφυλακίσθηκε την 8η Ιανουαρίου 2013 με περιοριστικούς όρους από τις Φυλακές Χανίων, όπου κρατείτο για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα