Ευβιότοποι: Premium βιολογικό κρέας στο πιάτο σας με ένα κλικ

Οι Ευβιότοποι είναι μία ιδέα που ξεκίνησε από την αγάπη για τη φύση και την ανάγκη για ποιοτική διατροφή. Βαθειά γνώση περί κτηνοτροφίας και προσωπική φροντίδα σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Σήμερα οι Ευβιότοποι είναι ένα Πρότυπο Βιολογικό Αγρόκτημα υπαίθριας εκτροφής Ελληνικών μοσχαριών, χοίρων, αιγοπροβάτων και πουλερικών.

Η Φάρμα: Ένα Πρότυπο Βιολογικό Αγρόκτημά, πιστοποιημένο από την "Bio Hellas". Εκεί εκτρέφονται όλων των ειδών τα οικόσιτα ζώα χρησιμοποιώντας ήπιες και βιολογικές μεθόδους. Το κρέας είναι εγγυημένα ελληνικό και όχι απλά ελληνικής

προέλευσης.

Η Βoutique: Οι Ευβιότοποι δεν είναι ένα τυπικό κρεοπωλείο. Είναι ένα club που απαρτίζεται από ανθρώπους που μοιράζονται το μεράκι για το εκλεκτό και υγιεινό κρέας. Εδώ αγοράζει κανείς το πιο νόστιμο κομμάτι, στη διαθέσιμη ποσότητα, ανάλογα με την παραγωγή της φάρμας.

Η online Βoutique: Στο www.eviotopoi.gr μπορείτε να περιπλανηθείτε στη φάρμα, να επιλέξετε το κομμάτι που επιθυμείτε και με ένα κλικ να το παραλάβετε στο σπίτι σας σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε!

Keywords
Τυχαία Θέματα