Ευρωπαϊκή «μάχη» στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Χωρίς βαθμολογικό... άγχος αλλά με στόχο τη νίκη για το πρεστίζ θα «μονομαχήσουν» Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός, το απόγευμα της Τετάρτης (26/3) στην Αρκαδία.

Οι γηπεδούχοι στις 19:30 (Onsports, Novasports 3) θέλουν τη νίκη προκειμένου να πάρουν... εκδίκηση από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, αλλά και να μείνουν... κοντά στη «μάχη» για τα play offs, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν τη

δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο ενόψει της συνέχειας.

Χωρίς Γκοϊάν οι γηπεδούχοι

Απών από το παιχνίδι για τους Πελοποννήσιους θα είναι ο Ρουμάνος αμυντικός, όπως και οι τιμωρημένοι Κοντοές και Κάφα, ενώ αντίθετα, επιστρέφουν οι Σέτι και Ουσέρο.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Τσαμπούρης, Κυριακόπουλος, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Σέτι, Εντο, Μουνάφο, Ουσέρο, Βάλντο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Χουάνμα, Καράσκο.

Με αλλαγές στην Τρίπολη

Εκτός αποστολής των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες έμειναν οι Φουστέρ και Πέρεζ με μικροπροβλήματα, όπως και οι Ιμπαγάσα, Σαβιόλα και Σόβιας που προέρχονται από τραυματισμούς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Τόρες, Πελέ, Βέργος, Κάμπελ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σέποβιτς, Γιάνκοβιτς, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντέζ.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα