Έσπασαν παραδόσεις ετών στο ΟΑΚΑ

11:22 5/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Όχι μία, όχι δύο αλλά τέσσερις παραδόσεις έσπασαν ή… δημιουργήθηκαν μετά την νίκη του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού με 2-0.

Αυτή που δημιουργήθηκε θέλει τους «πράσινους» όποτε έπαιξαν φέτος 4 του μήνα να μην κερδίζουν. Οι τρεις που έσπασαν ήταν το αήττητο του «τριφυλλιού» σε κλειστό λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ,

το σερί 11 νικών κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Αθήνα, αλλά και τα δύο φετινά «διπλά» των Θεσσαλονικιών στο στάδιο του Αμαρουσίου με το τελευταίο να χρονολογείται το 1999.

Ποτέ στις 4 του… μήνα!

Τέσσερις φορές έχει παίξει στο φετινό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός με το ημερολόγιο να αναγράφει 4 του μηνός και οι «πράσινοι» έχουν κάνει ισάριθμες γκέλες. Πιο συγκεκριμένα σε τέσσερα ματς έχουν 3 ήττες και μία ισοπαλία. Μπορεί να μοιάζει τρελό και για όσους είναι προληπτικοί να αρχίζουν να ψάχνονται, αλλά ο αριθμός τέσσερα δεν πάει στο «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα λοιπόν και παίρνοντας τα πράγματα αντίστροφα η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα αγωνίστηκε στις 4 Μάρτη κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την ήττα με 2-0. Επίσης ένα μήνα πριν και συγκεκριμένα στις 4 Φλεβάρη αντιμετώπισε στην Βοιωτία τον Λεβαδειακό και γνώρισε την ήττα με 1-0, έπειτα από γκολ του Μελισσά.

Διαβάστε περισσότερα στο: sportaction.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα