Έρευνες για τον ξυλοδαρμό 49χρονου στη Ρόδο

18:05 1/5/2014 - Πηγή: NewsBomb

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δύο δραστών που προχθές βράδυ ξυλοκόπησαν 49χρονο με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10.30 προχθές βράδυ επί της οδού Μιχαήλ Πετρίδη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 49χρονος, ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές για το Δήμο της Ρόδου, είχε μόλις μπει στο αυτοκίνητο του.

Την ίδια ώρα από το σημείο διερχόταν άλλο αυτοκίνητο στο

οποίο επέβαιναν οι δράστες, οι οποίοι φοβούμενοι την πρόκληση ατυχήματος, στάθμευσαν το όχημα τους βγήκαν από αυτό και επιτέθηκαν στον 49χρονο χτυπώντας τον στο σώμα σύμφωνα με την Ροδιακή/

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η οικογένεια του 49χρονου, οι δράστες ήταν τρεις δύο εκ των οποίων, φέρονται να έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία τους και να αναζητούνται από την αστυνομία.

Ο 49χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κλείδας και άλλα χτυπήματα στο σώμα, ενώ ήδη δια του συνηγόρου του κ. ʼΑκη Δημητριάδη έχει υποβάλλει μήνυση κατά των αγνώστων δραστών.

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους πωλητές και παραγωγοί λαϊκών αγορών

Keywords
Τυχαία Θέματα