Επτά SOS πόνοι που δε θα πρέπει να αγνοήσετε

Tο σώμα μας μάς λέει πολύ περισσότερα απ' ότι νομίζουμε.

To να είναι κανείς αρρωστοφοβικός σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά το να αγνοεί οποιαδήποτε προειδοποίηση που του στέλνει το σώμα του μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό. Εδώ σας έχουμε 7 πόνους τους οποίους καλό θα ήταν να μην αγνοήσετε...

• Ξαφνικός και οξύς πονοκέφαλος: Δεν αναφερόμαστε στην κλασική ημικρανία που συνοδεύεται και από δυσκολία στην όραση ή ναυτία, αλλά για ξαφνικό πόνο στο μισό ή και σε ολόκληρο το κεφάλι που κάνει το hangover να μοιάζει παιχνιδάκι.

Ο συγκεκριμένος πονοκέφαλος είναι πολύ πιθανό να είναι σύμπτωμα εγκεφαλικού ανευρύσματος. Τη συγκεκριμένη αρτηριακή διόγκωση την παρουσιάζει περίπου το 5% των ανθρώπων αλλά τις περισσότερες φορές δεν γίνεται αντιληπτή ή θανάσιμη. Όταν αυτό συμβαίνει, το αίμα πλημμυρίζει τον περιβάλλοντα ιστό με αποτέλεσμα να προκαλείται πονοκέφαλος. Το κάπνισμα και η κληρονομικότητα μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες ανευρύσματος. Σύμφωνα με ειδικούς, το εγκεφαλικό ανεύρυσμα μπορεί να καταστρέψει τον εγκέφαλο μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα