Επιστροφή της Μαρίας Κόλλια στη ΝΔ;

Ενδεχόμενο επιστροφής της στη ΝΔ άφησε η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, μέσω σημερινής ραδιοφωνικής συνέντευξης.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής σε σχετική ερώτηση είπε πως τα πάντα είναι ανοιχτά και μέχρι τις εκλογές θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές και αν το σκηνικό αλλάξει όλα είναι ανοιχτά.

Αναλυτικά:

"Κάποιοι μου λένε ότι θα έπρεπε να γύριζα στη Ν.Δ., γιατί εκεί με γνώρισαν τόσα χρόνια. Όμως, εγώ πια έκανα το διάβημα να μην ορθοδρομήσω και να ακολουθήσω

την επιταγή του κ. Σαμαρά όταν μας είπε ότι πρέπει να ψηφίσουμε μνημόνιο, όταν ξιφουλκούσαμε κατά του μνημονίου. Αυτό το πίστεψα και το πιστεύω και όταν έρθει η ώρα την εκλογών, διότι βλέπετε τι λέει ο ένας και ο άλλος και πως υπάρχει διολίσθηση σε τοποθετήσεις και εισηγήσεις από το κόμμα που φημολογείται ότι έχουμε συμφωνήσει. Όταν θα γίνουν οι εκλογές, διακρίνω ότι θα υπάρχει τρομερή αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό και τότε θα συζητήσει ο καθένας, βάζοντας τη συνείδησή του μπροστά και την υποχρέωση που έχει στον ελληνικό λαό, να αποφασίσει πώς θα συνεργαστεί και προς ποια κατεύθυνση.Δεν αποκλείω τίποτα, διότι δεν εξέλιπαν οι λόγοι για τους οποίους εγώ βρέθηκα εκτός Ν.Δ. Το αντίθετο, μάλιστα, και δυστυχώς για τους Έλληνες, έχω επαληθευτεί. Όμως, με τη συνείδησή μου είμαι καλά και με τους ψηφοφόρους μου που αντέχουν την επανάσταση που έκανα ως Ελληνίδα, συνεχίζουν να μου λένε ότι είναι μαζί μου και προχωράμε. Αν αλλάξει αυτό το σκηνικό, θα δούμε. Αλλά στα έργα, όχι στα λόγια. Διότι όσο δεν πείθουν κανέναν, δεν θα το κουβεντιάσουμε και όσο λοιδορούν τους ΑΝΕΛ και τον κ. Καμμένο, αυτόν που υβρίζουν, εγκαταλείποντάς τον για να σώσω το δικό μου τομαράκι"

Keywords
Τυχαία Θέματα