Επεισόδια πριν τη δίκη του Χατζηπαναγή για το φόνο Σταύρου

Λίγο πριν την έναρξη της δίκης για το φόνο του Παναγιώτη Σταύρου, έγιναν επεισόδια στο δικαστήριο στη Λάρνακα μεταξύ αστυνομικών και συγγενών του θύματος.

Τα επεισόδια άρχισαν μόλις εισήλθε στην αίθουσα ο κατηγορούμενος, Πρόδρομος Χατζηπαναγή, άλλως Γιαννής, 33 χρόνων από την Κοφίνου.

Πλήθος αστυνομικοί και μέλη της ΜΜΑΔ, του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού και του ΤΑΕ Λάρνακας, που βρίσκονταν στην αίθουσα, προσπάθησαν να εμποδίσουν τους συγγενείς να επιτεθούν

εναντίον του κατηγορούμενου, με αποτέλεσμα γυναίκες συγγενείς να αρχίσουν να φωνάζουν και ορισμένοι από τους υπόλοιπους να βρίζουν τον κατηγορούμενο.

Η διαδικασία, που ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 12:00, δεν έχει αρχίσει, αφού ο κατηγορούμενος φυγαδεύτηκε από την αίθουσα που χρησιμοποιούν οι δικαστές και αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου κατά πόσο θα διεξαχθεί η διαδικασία ή όχι.

Ο Χατζηπαναγής είχε παραδεχθεί ενώπιον του δικαστηρίου ενοχή σε εννέα συνολικά κατηγορίες, οι οποίες αφορούν ανθρωποκτονία με θύμα τον 54χρονο Παναγιώτη Σταύρου, απόπειρα φόνου κατά των Αδάμου και Παναγιώτη Λάμπρου και της Κατερίνας Χατζηκουμπάρου, παράνομη κατοχή στρατιωτικού πυροβόλου όπλου τύπου καλάσνικοφ, παράνομη μεταφορά στρατιωτικού πυροβόλου όπλου τύπου καλάσνικοφ και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών.

Ο Παναγιώτης Σταύρου είχε φονευθεί στην Κοφίνου στις 23 Μαρτίου 2013, όταν ο Πρόδρομος Χατζηπαναγής εμφανίστηκε με όπλο καλάσνικοφ σε τουρκοκυπριακό σπίτι και πυροβόλησε επιτόπου τον Παναγιώτη Σταύρου και τον γιο του, Γιώργο Γεωργίου. Ο Σταύρου έπεσε νεκρός, ενώ ο γιος του τραυματίστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα