Εντυπωσιακό: Κήπος σε σχήμα... κιθάρας!

Στις απομακρυσμένες pampas της Αργεντινής, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν έναν καταπληκτικό κήπο σε σχήμα κιθάρας, εξ ολοκλήρου δημιούργημα ενός ιδιώτη στη μνήμη της γυναίκας του.


Ο Pedro Ureta ξεκίνησε πριν από 37 χρόνια μαζί με τη σύζυγό του Graciela να οραματίζονται έναν μεγάλο κήπο με ανθοφόρα φυτά, ευκαλύπτους και πράσινες δεντροστοιχίες, όλα αυτά σε σχήμα κιθάρας, που ήταν το αγαπημένο μουσικό όργανο της γυναίκας του.

Το 1977, όμως, η Graciela

πέθανε αιφνιδίως, με αποτέλεσμα το μεγαλεπήβολο σχέδιο του ζευγαριού να μείνει στο περιθώριο. Συντετριμμένος από την απώλεια της συζύγου του, ο Pedro Ureta αποφάσισε να δημιουργήσει από μόνος του τον κήπο, εις μνήμιν της αγαπημένης του. Έτσι κι έγινε.

Πάνω από 7.000 δέντρα φυτεύτηκαν στο χώρο, σχηματίζοντας με το πέρασμα του χρόνου την... κλασική κιθάρα που είχε στο μυαλό της η Graciela, με το τελικό αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει... διά αέρος!

Όποιος, λοιπόν, έχει την τύχει να πετά πάνω από τις αργεντίνικες pampas μπορεί να απολαύσει τη μαγευτική εικόνα, με εξαίρεση τον ίδιο τον Ureta που φοβάται τα αεροπλάνα και έχει δει τη δημιουργία του μόνο μέσα από φωτογραφίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα