Εν αναμονή των αποκαλύψεων Πεπόνη-Μουζακίτη στον Α. Πάγο

11:43 5/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Τα «πολυποίκιλα οργανωμένα συμφέροντα» που παρεμπόδιζαν το έργο τους, αναμένεται να κατονομάσουν μέσα στις επόμενες ώρες οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, προφανώς αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες τους, ποινικές και πειθαρχικές, καθώς σύμφωνα με τις διατάξεις που διέπουν την άσκηση των καθηκόντων τους όφειλαν να τα είχαν καταγγείλει αμέσως όταν εκδηλώθηκαν οι παράνομες συμπεριφορές.


Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη των προσώπων που κρύβονταν πίσω από τις «παρεμβάσεις» στο έργο τους έχει ήδη αρχίσει καθώς οι δυο εισαγγελείς αναμένεται να περάσουν

την πόρτα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, επιθεωρητή Φώτη Μακρή μετά τις 12:00 το μεσημέρι, για να δώσουν το νέο υπόμνημά τους.

Οι δυο εισαγγελείς θα επιχειρήσουν να καταδείξουν πως η κίνησή τους να παραιτηθούν δεν ήταν παρορμητική, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο πόρισμα του ο κ. Μακρής μετά το πρώτο υπόμνημα τους στο οποίο ξεκαθάριζαν με τρόπο κατηγορηματικό ότι «δεν θα χαθούμε σε δυσώδεις ατραπούς ονοματολογίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα