Ελεύθερος ο 17χρονος που μαχαίρωσε δύο ανήλικους

Ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα αφέθηκε ο 17χρονος από την ορεινή Γοργόνα που τραυμάτισε με μαχαίρι δυο ανήλικους συγχωριανούς του.

Το περιστατικό που είχε σημειωθεί μόλις λίγα μέτρα έξω από το χωριό είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, με το νεαρότερο θύμα του 17χρονου, ένα μόλις 14 ετών αγόρι, να φέρει σοβαρά τραύματα και να μεταφέρεται εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα ο 14χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να επισημαίνουν πως ο νεαρός βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο. Τα πράγματα

ήταν κάπως καλύτερα για το δεύτερο θύμα, έναν 16χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρώς και νοσηλεύτηκε για 10 μέρες στο Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως ο 17χρονος αμέσως μετά τον τραυματισμό των δύο νεαρών επιχείρησε να αυτοκτονήσει καθώς είχε κόψει τις φλέβες του, ενώ μετά τη σύλληψή του μεταφέρθηκε και αυτός στο Νοσοκομείο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως, ο ίδιος φέρεται να είχε πέσει θύμα bullying και αυτό συνέβαλε στο να οδηγηθεί σε μια τέτοια πράξη

Keywords
Τυχαία Θέματα