Ελεύθερος λόγω προβλημάτων υγείας ο 74χρονος που πυροβόλησε παιδιά

Ελεύθερος με εισαγγελική εντολή,μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ο 74χρονος που χθες το απόγευμα, σκόρπισε τον φόβο και τον τρόμο στην συνοικία Καλλιθέα του Αιγίου, πυροβολώντας με την κυνηγετική του καραμπίνα παιδιά που έπαιζαν έξω από το σπίτι του και τον ενοχλούσαν.

Η απόφαση ελήφθη λόγω του βεβαρημένου ιστορικού υγείας του ηλικιωμένου καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ασθένειας.

Ο 74χρονος είχε παραπονεθεί κατά καιρούς, διότι ενοχλείτο από τις φωνές των παιδιών. Το απόγευμα ο ηλικιωμένος βρήκε έξω από το σπίτι του ένα μάρμαρο και

φέρεται να θεώρησε ως υπεύθυνα μια παρέα παιδιών, που βρισκόταν στην περιοχή. Έτσι πήρε μια καραμπίνα και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι ο ανήλικος.

Ο 74χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην Ασφάλεια Αιγίου δηλώνοντας μετανιωμένος για την πράξη του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο ηλικιωμένος "αισθανόμενος ενοχλήσεις από παιδιά που έπαιζαν έξω από το σπίτι του, στο Αίγιο και νομίζοντας ότι του πετούν πέτρες στα παράθυρα, πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα τα σκάγια να πλήξουν ένα 13χρονο παιδί στο πίσω μέρος του δεξιού μηρού".

Ο ανήλικος νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Πηγή: thebest.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα