Εκλογές 2015: Οι αστρολογικές εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα

Τι δείχνει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας των εκλογών; Επιχείρηση αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος ή περίεργα αποτελέσματα σε κάποιες περιφέρειες…

Όπως έχει γράφει κι άλλες φορές ο Karl Heinz Ottinger, συνεργάτης του astrology.gr και ειδικός της uranian αστρολογίας, ό,τι και να λένε, η ανάπτυξη θα έρθει το 2016.

"Η χώρα σε αυτήν την δύσκολη χρονικά περίοδο πρέπει να παίξει την τελευταία της ζαριά. Θα πρέπει να κάνει σπριντ αφού έχοντας τρέξει μαραθώνιο

θα έχει να αντιμετωπίσει και πολλούς «λύκους» ντυμένους με προβιά «φίλου».

Ας δούμε όμως, πολύ περιληπτικά, τι μπορεί να βγάλει η κάλπη:

#Η μέρα των εκλογών ξεκινά με Σελήνη στον Κριό και αυτό δείχνει ότι το πλήθος έχει μια οργή (αφού πάει να πραγματοποιήσει όψη συνόδου με τον ανατρεπτικό Ουρανό) αλλά και «κρατάει» μνήμες μέσα του (λόγω του τετραγώνου με τον Πλούτωνα) προμηνύοντας πως ο κόσμος πηγαίνει (χωρίς ίχνος υπερβολής) με ένα ψηφοδέλτιο – σφαίρα στην θαλάμη.

#Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής από τον επικοινωνιακό και αέρινο Υδροχόο από διέλευση συναντά σε κοσμικό επίπεδο το μεσοδιάστημα Βορείου Δεσμού/Κρόνου που δείχνει αφοσίωση και πίστη προς ένα σκοπό.

#Υπάρχουν προβλήματα όσον αφορά στην εκλογική διαδικασία και τις σχετικές συνεργασίες που θα πρέπει να προκύψουν, αφού ο Αλέξης Τσίπρας οριακά δεν θα πιάσει αυτοδυναμία.

#Θα ήθελα να προειδοποιήσω τους αντιμνημονιακούς εμπλεκόμενους πως λόγω του ότι θα έχει προϋπάρξει και η σύνοδος σε κοσμικό επίπεδο Άρη με Ποσειδώνα, με τους δύο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα της Ελλάδος, να είναι προετοιμασμένοι για επιχείρηση αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος ή περίεργα αποτελέσματα σε κάποιες περιφέρειες που θα δημιουργούν έκπληξη".

Το αστρολογικό EXIT-POLL - διάβασε τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα κόμματα μόνο στο astrology.gr!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr

Πολιτικές προβλέψεις 2015

Πολιτικές προβλέψεις σε video

2015: Οικονομικές και κοινωνικές προβλέψεις για την Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα