Εκλογές 2015 Αποτελέσματα: Τι δείχνει η πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα

Την πρώτη εικόνα των αποτελεσμάτων διαμορφώνουν οι νέες πληροφορίες που φτάνουν στα επιτελεία όλων των κομμάτων και διέρρευσαν σε διάφορα…

Σύμφωνα με αυτή θα πρέπει να αναμένεται «σεισμός» στην πολιτική σκηνή της χώρας...

Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να δίνει μάχη για να κερδίσει ακόμα και το στοίχημα της αυτοδυναμίας, αφού τα ποσοστά του κινούνται πάνω από 38% και έχουν ανοδική τάση. Δεν αποκλείεται να αγγίξει το 40%, καθώς το πρωί ψηφίζουν οι μη ευνοϊκές για τον ΣΥΡΙΖΑ

ηλικίες. Φαίνεται όμως, ότι και σε αυτές τις ηλικίες καταγράφεται ανατροπή.

Βέβαια, τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των exit polls 2015 θα γίνουν γνωστά ακριβώς στις 19:00 το απόγευμα με το κλείσιμο της κάλπης.

Περίπου δυόμιση ώρες αργότερα, στις 21.30, θα υπάρχει η πρώτη εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος, σύμφωνα με την Singular Logic.

Με τα αποτελέσματα από το περίπου 25% των εκλογικών τμημάτων θα υπάρξει η πρώτη ασφαλής εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα.

Από σήμερα το βράδυ θα γνωρίζουμε ποιοι βουλευτές εκλέγονται σε Αθήνα και Πειραιά, ενώ για τις υπόλοιπες περιφέρειες θα μάθουμε την Τρίτη.

Απόψε θα μεταδοθούν πρώτα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας υπέρ συνδυασμών κομμάτων ή συνασπισμών συνεργαζομένων κομμάτων ή μεμονωμένων υποψηφίων από τις Περιφερειακές Ενότητες της έδρας κάθε νομού τηλεφωνικά στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ακολούθως θα γίνει η μετάδοση του αποτελέσματος υπέρ υποψηφίων (σταυροί).

Παρακολουθείστε τα αποτελέσματα από το Newsbomb.gr

Λίγο μετά τις 18.00 το Newsbomb.gr θα συνδεθεί ζωντανά, μέσω Live Streaming με τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου και της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Συγγρού και θα μεταδίδει συνεχή ροή πληροφοριών, δηλώσεις στελεχών των δύο κομμάτων, αντιδράσεις και... ατμόσφαιρα από τους οπαδούς που αναμένεται να συγκεντρωθούν. Όλα... ζωντανά με εικόνα και ήχο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Newsbomb.gr και μάθετε πρώτοι όσα συμβαίνουν και θα συμβαίνουν στη διαδικασία της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης για το μέλλον της Ελλάδας.

Δείτε Live τα εκλογικά αποτελέσματα στην εφαρμογή του Newsbomb από τις 19.00

Keywords
Τυχαία Θέματα