Εμπλεκόμενος σε σπείρα Ρουμάνων διαρρηκτών ένας Έλληνας ηλικιωμένος

01:42 6/9/2013 - Πηγή: NewsBomb

Η σύλληψη τεσσάρων Ρουμάνων για την κλοπή 18.000 ευρώ από το σπίτι ενός 71χρονου στις Άνω Βολιμές Ζακύνθου στις 16 Ιανουαρίου, δεν έβαλε τέλος στις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Αλυκών. Αντίθετα, η εξέλιξή τους οδήγησε στην εξιχνίαση άλλων πέντε διαρρήξεων και την αποκάλυψη ότι στη σπείρα συμμετείχε και ένας Έλληνας ηλικιωμένος.

Η συμμετοχή του 65χρονου αποκαλύφθηκε με τη διαλεύκανση

των κλοπών που είχαν γίνει από τις 7 Μαρτίου του 2010 και μετά. Η σπείρα είχε χτυπήσει τότε μια αποθήκη στο Σκουλικάδο και είχε κλέψει γεωργικά εργαλεία αξίας 600 ευρώ. Το κενό που μεσολαβεί ως τις επόμενες διαρρήξεις, δείχνει στους αστυνομικούς ότι τα μέλη της έχουν διαπράξει και άλλες που δεν έχουν εξιχνιαστεί ακόμη κι έτσι συνεχίζουν τις έρευνες.

Ως τώρα εξιχνιάστηκαν ακόμη η διάρρηξη μιας αποθήκης στον Αλικανά στις 27 Νοεμβρίου 2012 με λεία γεωργικά εργαλεία αξίας 4.000 ευρώ, η διάρρηξη ενός τροχόσπιτου στις 15 του ίδιου μήνα από το οποίο πήραν γεωργικά εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 2.300 ευρώ και οι διαρρήξεις δυο σπιτιών, στις Βολιμές Ζακύνθου στις 4 Δεκεμβρίου με λεία γεωργικά εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 3.225 ευρώ και στην Καλλιθέα Ζακύνθου στις 14 Ιανουαρίου φέτος με λεία πάλι γεωργικά εργαλεία αξίας 300 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα