Ε. Βενιζέλος: Δεν είναι δυνατόν να μην είμαστε συντονισμένοι

12:53 6/9/2012 - Πηγή: NewsBomb

Θέμα συντονισμού έθεσε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμός «Real», διερωτήθηκε «πως είναι δυνατόν να μην υπάρχουν τακτικές συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση»

«Δεν είναι δυνατόν να μην είμαστε συντονισμένοι ενώ έχουμε μπροστά μας δύσκολες αποφάσεις ... Πως θα συναντήσω την τρόικα όταν

δεν ξέρω τι θα πει ο πρωθυπουργός ... Δεν πρέπει να υπάρχει ένας συντονισμός;», παρατήρησε ο κ. Βενιζέλος μιλώντας στο ρ/σ Real FM.

Ερωτηθείς για το ρόλο των δύο μικρότερων κυβερνητικών εταίρων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι το σενάριο των δύο αντιπροέδρων (σ.σ. ο ίδιος και ο κ. Κουβέλης) δεν υπάρχει. «Δεν αλλάζουμε γραμμή μέσα σε δύο μήνες ... Δεν με ενδιαφέρει να συμμετάσχω ως αντιπρόεδρος αλλά να λειτουργεί ομαλά η κυβέρνηση και η Βουλή, η οποία επί δύο μήνες υπολειτουργεί», τόνισε, ενώ απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ξεκαθάρισε επίσης πως δεν υπάρχει θέμα πρωθυπουργού.

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει τα περί ενόχλησης του Μαξίμου για τις πρωτοβουλίες του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ και την πρόσφατη δραστηριότητά του με τις συναντήσεις που είχε με υπουργούς της κυβέρνησης κτλ, απάντησε πως το ΠΑΣΟΚ είναι ενεργός συμπολίτευση. Ο ρόλος των δύο μικρότερων εταίρων δεν είναι να παρακολουθούν μία μονοκομματική κυβέρνηση να εφαρμόζει πολιτικές που έχουν οδηγήσει κατά το παρελθόν σε πολύ μεγάλα λάθη, συμπλήρωσε με νόημα, για να σημειώσει ότι όλοι «οφείλουν σεβασμό σε αυτό που έχουμε κάνει» με το σχηματισμό της κυβέρνησης συνεργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα