Δορυφορικό ΑΝΤ1- Διαγωνισμός «Τα παιδιά ζωγραφίζουν τα Χριστούγεννα»

Ο 6ος Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» ξεκινάει και τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1 στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη, καλούν τους μικρούς τους φίλους έως 10 χρόνων να ζωγραφίσουν τα δικά τους ονειρεμένα Χριστούγεννα.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η κ. Κυριακού και το «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» θα δουν

όλες τις ζωγραφιές και θα επιλέξουν τους 3 μεγάλους νικητές! Στην καμπάνια του διαγωνισμού, η κ. Μαρί Κυριακού προσκαλεί τα παιδιά από όλον τον κόσμο να λάβουν μέρος: «Μικροί ζωγράφοι όλου του κόσμου, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, πάρτε τα πινέλα σας και τα πολύχρωμα κραγιόνια σας και δημιουργήστε την πιο όμορφη ζωγραφιά των Χριστουγέννων»!

Οι μικροί διαγωνιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιο υλικό επιθυμούν (μαρκαδόρους, κηρομπογιές, ξυλομπογιές, νερομπογιές, τέμπερες) και να στείλουν τη ζωγραφιά τους στον ΑΝΤ1 μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικά ως και τις 15 Δεκεμβρίου, 2013.

Τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1 θα ανακοινώσουν τους 3 μεγάλους νικητές, οι οποίοι θα λάβουν από μια επαγγελματική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία ενός ζωγράφου. Επίσης, οι ζωγραφιές τους θα διακοσμήσουν την Xmas e – card των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1 και θα προβληθούν και στα 3 Δορυφορικά Κανάλια σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Ευρώπη.

Οι ζωγραφιές μπορούν να αποσταλούν στις παρακάτω διευθύνσεις

ΓιατηνΑμερικήκαιτονΚαναδά: ANT1 SATELLITE, 645 FIFTH AVENUE, SUITE 406, NEW YORK,NY 100 22, USA. Ή ηλεκτρονικά μέσα από το [email protected].

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 1 212 688 5475.

ΓιατηνΑυστραλία: ANT1 PACIFIC, 9 BURWOOD RD , SUITE 1C, BURWOOD – NSW 2134, AUSTRALIA. Ή ηλεκτρονικά μέσα από το [email protected].

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 1300 976 483.

Για την Ευρώπη: ANT1 EUROPE, 10-12 KIFISSIAS AVE., 151 25 MAROUSSI, ATHENS, GREECE. Ή ηλεκτρονικά μέσα από το [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα