Δολοφόνησαν άγρια στρατιώτη σε κλαμπ

Ένα άγριο φονικό διεπράχθη τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα.

Θύμα είναι 19χρονος Βρετανός στρατιώτης, ο οποίος υπηρετούσε στη Βάση Δεκέλειας.

Το θύμα φέρεται να διασκέδαζε με δύο άλλους Βρετανούς, σε κλαμπ της Αγίας Νάπας, όταν ενεπλάκη σε άγριο καυγά με τρεις Πακιστανούς τουρίστες με αποτέλεσμα να δεχθεί θανάσιμο χτύπημα από μαχαίρι.

Οι τρεις Πακιστανοί, που έχουν βρετανική υπηκοότητα, συνελήφθησαν, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Σε δηλώσεις του , ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Αστυνόμος Γιώργος Οικονόμου ανέφερε ότι «γύρω στις 03.30

ενώ ομάδα Βρετανών στρατιωτών της Βάσης Δεκέλειας διασκέδαζαν σε κλαμπ της Αγίας Νάπας συνεπλάκησαν με τρεις άλλους ομοεθνείς τους. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ένας από αυτούς ανέσυρε πιθανώς μαχαίρι και τραυμάτισε στο στήθος ένα 19χρονο στρατιώτη των Βάσεων».

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

«Οι τρεις Βρετανοί τουρίστες συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα, ανακρίνονται και αναμένεται ότι αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους», είπε.

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε ακόμα ότι «η σκηνή αποκλείστηκε, ενώ έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια μεταξύ των οποίων και ένα μαχαίρι τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις».

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα καταθέσεις, αιτία του φονικού, στάθηκε η καταγωγή των τριών στρατιωτών και των τριών τουριστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα