Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα με ένα κλικ

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Στριπτίζ Βενιζέλου"

Η εφημερίδα γράφει ότι "Οι Γερμανοί εκθέτουν (για ακόμη μία φορά) τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης... καθώς η Die Zeit αποκάλυψε ότι πίεσε τον Άσμουσεν στην Αθήνα για να "μαγειρευτεί" (προς τα κάτω!) το έλλειμμα/ Ανακριβής η περιγραφή, λέει η ΕΚΤ".

ΕΘΝΟΣ: "Με άνωθεν εντολή η δολοφονία"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι υπήρξε "τηλεφωνική συνομιλία του βουλευτή Λαγού με τον Πατέλη λίγο πριν από το φονικό/

Τον γραμματέα της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη "δένει η ΕΛ.ΑΣ." ".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Εμπόριο όπλων... και τάφος του Μεγαλέξανδρου!"

"Από τον Ορφέα και τον μεγάλο στρατηλάτη στους ισλαμιστές εξτρεμιστές και τη Μοσάντ", αναφέρει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Παράθυρο για εφάπαξ χωρίς νέες περικοπές".

Η εφημερίδα γράφει ότι "Το υπουργείο Οικονομικών με έγγραφό του προς τα ασφαλιστικά ταμεία ενημερώνει ότι μπορεί να διαθέσει πρόσθετα κονδύλια για την κάλυψη των απαιτήσεων/ Στο τραπέζι σχέδιο για να αποφευχθεί το κούρεμα σε 40.000 δημοσίους υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν το 2012 και το 2013 και δεν έχουν εισπράξει εφάπαξ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Πραξικόπημα για 1.665 στα πανεπιστήμια".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Η κυβέρνηση προ της αυριανής έλευσης της τρόικας, παραβιάζει κατάφωρα το Σύνταγμα με την ΄΄πρωτοβουλία΄΄του υπουργού Παιδείας, Κώστα Αρβανιτόπουλου να δώσει εκείνος- με δικά του κριτήρια επιλογής- και όχι οι πρυτανικές αρχές, τις λίστες με 1665 διοικητικούς υπαλλήλους που τίθενται σε διαθεσιμότητα από οκτώ πανεπιστήμια της χώρας".

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ : "Ο ναζιστικός τυφώνας ταράζει τα κόμματα"

"Η δολοφονία καταλύτης πολιτικών εξελίξεων", γράφει η εφημερίδα και τονίζει ότι "ανοίγει πάλι το παράθυρο των εκλογών με διμέτωπο κατά Χρυσής Αυγής-Σύριζα" από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σύριζα "φοβάται παρατεταμένη προεκλογική περίοδο σε εμφυλιοπολεμικό κλίμα".

ΕΣΤΙΑ : " Οι αυριανές εκλογές στην Γερμανία"

Προεξοφλείται η τρίτη νίκη της κ.Μέρκελ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η ΑΥΓΗ: "Υπό αμφισβήτηση Σαμαράς-Βενιζέλος- για τα επικίνδυνα παιχνίδια με τη Χρυσή Αυγή".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ξέμεινε με τους συμβούλους του Μαξίμου ο Αντ.Σαμαράς στη θεωρία των δύο άκρων και την ταύτιση Σύριζα-Χρυσής Αυγής, καθώς, μετά τους καραμανλικούς και τους μητσοτακικούς, την απέρριψε και ο Δ.Αβραμόπουλος".

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ : "32 υποθέσεις παρακράτους στα συρτάρια του κράτους".

Η εφημερίδα γράφει ότι "χθες θυμήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής/ Η άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα φέρνει προ των ευθυνών πολιτικούς, αλλά και πολίτες/ κρίσιμες ημέρες για τη Δημοκρατία/ επιχειρηματίες στηρίζουν την παραστρατιωτική οργάνωση των χρυσαυγιτών- μπράβων της νύχτας".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Ντοκουμέντο: Έτσι χτυπούν τα τάγματα εφόδου".

Η εφημερίδα επικαλείται μέλη της Χρυσής Αυγής, που περιγράφουν "τον τρόπο με τον οποίο κινούνται τα τάγματα εφόδου: Μηχανοκίνητες ομάδες με καλυμμένους αριθμούς κυκλοφορίας, οπλισμένοι με μαχαίρια και τσεκούρια ειδοποιούνται να συναντηθούν σε προσυνεννοημένο σημείο, με άνωθεν εντολές, εναντίον στόχων που γνωρίζουν μόνον οι ιθύνοντες".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Αναλαμβάνει η Αντιτρομοκρατική- για τη δολοφονία του Π.Φύσσα-Έρευνες σε σπίτια μελών της Χρυσής Αυγής".

"Μήνυμα μη ανοχής στα ναζιστικά φαινόμενα εκπέμπει η κυβέρνηση προς πάσα κατεύθυνση", γράφει η εφημερίδα, προσθέτοντας ότι "με εισήγηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, αποσύρθηκε η αστυνομική φρουρά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, έως ότου η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφανθεί εάν τα μέλη του κόμματος συνιστούν ή όχι εγκληματική οργάνωση".

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : "Στο Σ.τ.Ε. το ΑΠΘ για τις διαθεσιμότητες".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Απολογείται ο δράστης της δολοφονίας Φύσσα".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "λεπτό προς λεπτό έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τη δράση της Χρυσής Αυγής/ Financial Times : Ξυπνήστε Έλληνες η Χρυσή Αυγή προελαύνει".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Υπάρχει διέξοδος για το λαό με την εξουσία στα χέρια του".

Η εφημερίδα αναφέρεται σε συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ.Κουτσούμπα, σε τηλεοπτικό σταθμό, όπου ανέφερε ότι "η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, ώστε να μπορέσει να έχει ο λαός τα εργαλεία που θα οδηγήσει τη χώρα σε ανάπτυξη για τον ίδιο, είναι αποδέσμευση από την ΕΕ και πάει μαζί με την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, με άμεση μονομερή διαγραφή του χρέους, που σημαίνει ο λαός να είναι στην εξουσία".

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ: "Στραβά αρμενίζουμε".

"Σημασία τώρα έχει η Δημοκρατία να δείξει τη δύναμή της. Και όχι μόνο τιμωρώντας τους εγκληματίες. Η Δημοκρατία θα δείξει τη δύναμή της όταν όλοι όσοι ορκίζονται σε αυτήν σταματήσουν να την υπονομεύουν", γράφει η εφημερίδα.

ΤΑ ΝΕΑ: "Σπάει το αυγό του φιδιού".

Σε "ολομέτωπη επίθεση στον νεοφασισμό της Χρυσής Αυγής", αναφέρεται το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, όπου επισημαίνεται ότι "σε κλοιό της ΕΛΑΣ (βρίσκονται) τα έξι πρόσωπα που έστησαν τηλεφωνικά την ενέδρα".

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ : "Μοιραία Ελλάδα".

"Γιατί η χώρα μας βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Την ώρα που όλα τα πολιτισμένα κράτη τρέχουν μπροστά με ταχύτητα φωτός, εδώ κυριαρχούν η γκρίνια, η μιζέρια και ο εθνικός διχασμός", γράφει η εφημερίδα.

PRESS TIME: "Ραντεβού θανάτου- θα χυθεί κι άλλο αίμα;"

"Τα φαινόμενα βίας μας οδηγούν στο χάος- απαιτείται τώρα δραστική στάση και υπευθυνότητα", σύμφωνα με το δημοσίευμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΑΞΙΑ : "Οι εντολές στους τραπεζίτες από τον εντολοδόχο της τρόικας".

Το δημοσίευμα αναφέρεται στο "τι απαίτησε ο κύριος Κούπμαν από τις συστημικές τράπεζες".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Εγερτήριο για τη Δημοκρατία".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "η πολιτεία αναβαθμίζει την άμυνά της στους νεοναζί/ Στην Αντιτρομοκρατική η ΄΄Μαύρη Βίβλος΄΄με τις εγκληματικές πράξεις των νεοναζί΄΄.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σχέδιο για την κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "αλλάζει πλήρως το ισχύον καθεστώς με την εισαγωγή του περιουσιολογίου".

ΚΕΦΑΛΑΙΟ : "Ούτε ένα ευρώ χωρίς πολιτική σταθερότητα"

"Αυστηρό μήνυμα προς την Αθήνα- Πως επηρεάζει την Ελλάδα το αποτέλεσμα της γερμανικής κάλπης", γράφει η εφημερίδα.

Keywords
πρωτοσελιδα, ελευθερη ωρα, χρυση αυγη, η εφημεριδα, έως ότου, financial times, τα νεα, δημοκρατια, zeit, αθηνα, ΕΚΤ, ωρα, κουρεμα, ελευθεροτυπια, συνταγμα, τίθενται, εστια, εκλογες, μερκελ, αυγη, αντ, σαμαρας, αβραμοπουλος, ελλαδα, εφημεριδα, ιθύνοντες, καθημερινη, μακεδονια, ΑΠΘ, φως, νέα, δραση, times, ριζοσπαστησ, ΚΚΕ, σημαίνει, ελασ, μιζέρια, press, time, αξια, τραπεζες, ημερησια, ναυτεμπορικη, κεφαλαιο, επηρεάζει, Αντωνης Σαμαρας, συριζα, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010, εφημεριδα δημοκρατια, αλλαγη ωρας, βενιζελος, τελη κυκλοφοριας 2012, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, εκλογες 2012, βουλευτικές εκλογές 2012, τυφωνας σαντυ, τελη κυκλοφοριας 2013, σχεδιο αθηνα, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αντ, αυγη, δημοκρατια, εργαλεια, καθημερινη, ναυτεμπορικη, παιχνιδια, υπουργειο οικονομικων, φως, ωρα, time, times, αυγο, αμυνα, ασφαλιστικα ταμεια, βρισκεται, δυναμη, δωσει, εγκληματα, εγγραφο, ευρω, ελασ, εξι, επηρεάζει, ερευνες, ερχονται, εφαπαξ, εφημεριδα, έως ότου, ιδιο, θεωρια, κυβερνηση, κι αλλο, μαξιμου, ματι, μαχαιρια, μιζέρια, νικη, ξυπνηστε, οκτω, πολιτεια, σπιτια, σχεδιο, ταφος, τίθενται, τυφωνας, τριτη, τιτλος, χαος, χρυση, financial times, χωρα, η εφημεριδα, υπουργειο, μπροστα, ομαδες, σημαίνει, χερια, zeit
Τυχαία Θέματα