Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Δείτε τους νικητές για το βιβλίο «Αλύγιστος»

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Newsbomb.gr για το βιβλίο «Αλύγιστος» της Λόρα Χίλενμπραντ. Δείτε τους τυχερούς που κερδίζουν ένα από τα…

Οι τυχεροί που κερδίζουν το βιβλίο:

ΒΙΚΥ ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΥ
Χρήστος Κίτσος
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ
Σταύρος Γεννίτσαρης

Καλή χρονιά!

Το #1 Best Seller των New York Times τώρα και κινηματογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Angelina Jolie!

Ανακηρύχθηκε

βιβλίο της χρονιάς από το ΤΙΜΕ, κέρδισε το Bραβείο Καλύτερου Bιβλίου των Los Angeles Times στην κατηγορία Βιογραφία και παρέμεινε για 180 εβδομάδες στη λίστα των best seller των New York Times, εκ των οποίων τις 15 στο #1!

Στο Αλύγιστος η πολυβραβευμένη συγγραφέας Λόρα Χίλενμπραντ καταγράφει με «εξαιρετική φινέτσα» (TIME) και μεγάλη ακρίβεια τη συγκλονιστική αληθινή ιστορία του βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Λούι Ζαμπερίνι, προσφέροντας στους αναγνώστες έναν «εξυψωτικό και πανέμορφα γραμμένο απολογισμό μιας εντυπωσιακής ζωής» (The Washington Post). Το Αλύγιστος είναι «μια εκπληκτική μαρτυρία για την υπεράνθρωπη δύναμη της επιμονής» (Entertainment Weekly), «μια ωδή στο ανεξάντλητο σθένος... γεμάτο με αξέχαστους χαρακτήρες, συγκινητικές στιγμές και μεγάλες ανατροπές...» (The New York Times).

Η «αριστοτεχνικά δοσμένη» (Washingtonian) από την Χίλενμπραντ ιστορία του Ζαμπερίνι συγκλόνισε τη γνωστή ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί η οποία αποφάσισε να μεταφέρει το εκπληκτικό αυτό έπος επιβίωσης στον κινηματογράφο. Η ταινία διανέμεται στην Ελλάδα από την UIP και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 1/1/2015.
Μετάφραση: Σταύρος Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα