Δεν έχει δρομολογηθεί Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών

Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν ότι αυτή την στιγμή έχει δρομολογηθεί συμβούλιο πολίτικών αρχηγών , με αφορμή την σημερινή τηλεφωνική επαφή του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρωθυπουργό.

Από την στιγμή που διέρρευσε η πληροφορία, πάντως ήδη η Νέα Δημοκρατία έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει πως είναι αντίθετη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς θεωρεί ότι δεν έχει κάτι επιπλέον να προσφέρει, από την στιγμή που ο πρωθυπουργός θα δει κατ’ ιδίαν τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σε

αντίθετη γραμμή κινείται η Δημοκρατική Συμμαχία, η οποία και τοποθετήθηκε υπερ της συνεδρίασης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια .

Το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη αφού επισημαίνει πως «τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να παίζουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης», χαρακτηρίζει χρήσιμες αυτές τις συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών για «να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να σταματήσουν τα παλαιοκομματικά πολιτικά παιχνίδια»

Σημειώνει παράλληλα πως κάθε συνάντηση πολιτικών αρχηγών έχει επίσημα πρακτικά από τα οποία ο ελληνικός λαός μπορεί να γνωρίζει την πλήρη αλήθεια και γι' αυτό η ΔΗ.ΣΥΜ. έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή τη δημοσίευσή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα