Δείτε τις ακτογραμμές της Μεσογείου με το iPhone σας!

Το καλοκαίρι δεν είναι και πολύ μακριά και η επιλογή του τόπου διακοπών σχετίζεται και με τις παραλίες που υπάρχουν.…

Μία λύση προσφέρει το TripInView.com, μία υπηρεσία που έχει δημιουργήσει ένα ελληνικό startup, η Geotag Aeroview. Και ο λόγος είναι ότι μέσα από το συγκεκριμένο site μπορείς να ανακαλύψεις παραθαλάσσιους

προορισμούς μέσα από περισσότερες από 600.000 υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και 180.000 λεπτά υψηλής ανάλυσης βίντεο που παρουσιάζουν περισσότερα από 30.000 χιλιόμετρα της ακτογραμμής της Μεσογείου.

Η ακτογραμμή της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Μάλτας και ένα μέρος της Ισπανίας, συμπεριλαμβανομένων των Βαλεαρίδων Νήσων, είναι ήδη διαθέσιμες, ενώ η υπόλοιπη ακτογραμμή της Ισπανίας μαζί με τις ακτογραμμές τις Ιταλίας και του Μονακό θα είναι διαθέσιμες εντός των επόμενων εβδομάδων. Μέχρι το τέλος του 2015 ακόμα περισσότερες χώρες της Μεσογείου θα είναι διαθέσιμες, ενώ έως το τέλος του 2016 ολόκληρη η ακτογραμμή της Καραϊβικής ενδέχεται να είναι επίσης διαθέσιμη.
Η είδηση είναι πάντως ότι πλέον είναι διαθέσιμο και το app για iOS συσκευές.

Το TripInView app, στη δοκιμαστική του έκδοση, αποτελεί μία παγκόσμια καινοτόμος εφαρμογή που παρουσιάζει γεωδαιτημένες φωτογραφίες και βίντεο από ελικόπτερο ολόκληρων των ακτογραμμών που αποτελούν προορισμούς «ήλιου και θάλασσας».

Σημειωτέον πως με τη δημιουργία λογαριασμού στο TripInView οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τους αγαπημένους τους προορισμούς και άλλες πληροφορίες ή τοποθεσίες του ενδιαφέροντος τους, όπως παραλίες, ξενοδοχεία, μαρίνες, λιμάνια, αξιοθέατα κ.α. Μπορούν ακόμα να γράψουν και να διαβάσουν κριτικές σχετικά με την εμπειρία τους στον προορισμό τους, βοηθώντας έτσι άλλους χρήστες να μάθουν περισσότερα για κάθε προορισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα