Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ύστατη λύση» με μέτρα έως το... 2064»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ως ύστατη λύση για να «σωθεί» η Ελλάδα παρουσιάζεται το ομόλογο των 50 ετών για το οποίο πρώτη έγραψε η «κυριακάτικη δημοκρατία» στις 28 Ιουλίου. Το θέμα στον παρόντα χρόνο άνοιξαν σχετικές δηλώσεις του υπουργού στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» ,όπου, εκτός των άλλων, εντυπωσιάζει και η στροφή που κάνει αναφορικά με τη στάση του απέναντι στην

τρόικα».

ΕΘΝΟΣ: «Οι καταθέσεις που καίνε τους τέσσερις βουλευτές»

Η εφημερίδα σημειώνει: «καταιγιστικό χαρακτήρα παίρνουν οι αποκαλυπτικές καταθέσεις για την εγκληματική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής. Μάρτυρες, προερχόμενοι από τα σπλάχνα της οργάνωσης, φανερώνουν με ατράνταχτα στοιχεία τον ρόλο καθενός χωριστά από τα ηγετικά στελέχη. Ο ίδιος ο αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος έδινε οδηγίες για εκκαθαρίσεις. Στοχευμένο πρόσωπο ήταν και ο Παύλος Φύσσας».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Μπόνους ως 50% για αυθαίρετα»

Η εφημερίδα γράφει ότι : «Μπόνους για εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης είτε βελτίωσης της στατικής επάρκειας του κτηρίου, που θα συμψηφίζεται σε ποσοστό έως 50% με το πρόστιμο νομιμοποίησης αυθαιρέτου, προβλέπει κοινή απόφαση που ετοιμάζουν το υπουργείο Περιβάλλοντος και Οικονομικών».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Διαβολικός πίνακας με Μασονικά Σύμβολα!»

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «Ο Σατανάς... ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!! Ακόμα και στην ίδια την Τέχνη, όπου αντί να κάνουμε μερικές ΩΡΑΙΕΣ Δημιουργίες κτλ,κτλ, τους βλέπεις βγάζουνε εκεί πέρα ΟΛΗ την τρέλλα και ΟΛΟ τους το κόμπλεξ!»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Σύνταξη από τα 50 για 100.000 δημοσίους υπαλλήλους!»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «Ποιοι κλειδώνουν τις προϋποθέσεις για άμεση έξοδο. Τα 12 «παράθυρα» για κατοχύρωση συνταξιοδότησης με μόλις 18 έτη υπηρεσίας. Τι ισχύει για άνδρες και γυναίκες. Κέρδη έως και 7 έτη από την αναγνώριση σπουδών και τέκνων. Αναλυτικοί πίνακες για τους διορισθέντες πριν και μετά το 1982»

ΕΣΤΙΑ: «Η Ελλάς ασφυκτιά από τους φόρους»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «ο πρωθυπουργός καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας. Επισκέφθηκε δύο φορές μέσα σε ένα δίμηνο τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει επισκεφθή την Κίνα, πετρελαιοπαραγωγικές χώρες της Μέσης Ανατολής, ενώ σήμερα επισκέπτεται και το Ισραήλ».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Ετοιμάζονται νέα κελιά»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ακόμα δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δεν έχουν διωχθεί, μπαίνουν στο στόχαστρο των ανακριτών βάσει τριών μυστικών καταθέσεων. Νέα επιβαρυντικά στοιχεία, όμως, προστίθενται και για τους ήδη διωκόμενους βουλευτές, μεταξύ των οποίων ο Ηλ. Κασιδιάρης, ο οποίος, σύμφωνα με μάρτυρα, γνώριζε την εντολή δολοφονίας του Παύλου Φύσσα».

ΤΑ ΝΕΑ: «Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη Χρυσή Αυγή, καθώς μετανοημένα στελέχη της οργάνωσης σπάνε την ομερτά και «δένουν» με σοβαρές κατηγορίες και άλλους βουλευτές. Κατά το Σαββατοκύριακο, νέοι μάρτυρες έδωσαν μυστικά πολύωρες καταθέσεις, στις οποίες περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις εγκληματικές πρακτικές της Χρυσής Αυγής».

NEWSBOMB: Κασιδιάρης: Θα πάρουμε τα όπλα και θα βγούμε στα βουνά

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μιλάει για τον «αρχηγό στη φυλακή», «τον αγώνα που συνεχίζεται μέχρι τη νίκη», την «γυναίκα του αρχηγού», «την Ουρανία Μιχαλολιάκου» και «τους αλήτες που την λοιδορούν».

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: « Φροντιστήρια δωρεάν για όλους»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Στα χέρια της ΕΚΤ η λύση για το χρηματοδοτικό κενό»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «στις τεράστιες λήξεις των ελληνικών ομολόγων, που κατέχουν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και οι κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης, οφείλεται το χρηματοδοτικό κενό της περιόδου 2014-2016, η κάλυψη του οποίου κινδυνεύει να οδηγήσει τη χώρα σε νέα δανειακή σύμβαση και νέο μνημόνιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα