Δευτέρα 2/2/2015: Τα θετικά μηνύματα του Φεβρουαρίου

12:11 2/2/2015 - Πηγή: NewsBomb
Μηνύματα αισιοδοξίας φέρνει η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, απ' όπου θα αποχωρήσει απόψε το βραδάκι. Μέχρι τότε τα πράγματα ίσως είναι κάπως στατικά, επειδή η επαφή της με τους άλλους πλανήτες έχει ολοκληρωθεί, είναι δηλαδή κενή πορείας. Μπορεί να κάνουμε προσπάθειες αλλά να μη μας βγαίνουν ή τα πράγματα να μην έρχονται ακριβώς όπως τα θέλουμε. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος, σκορπίζοντας αρκετή «σκανταλιά» στην καθημερινότητά μας. Έτσι, με τη Σελήνη στον εσωστρεφή Καρκίνο, ίσως κατά τη διάρκεια

της μέρας να μας τριγυρνάει μια αίσθηση ανικανοποίητου αλλά και συναίσθημα που υπερχειλίζει – ιδιαίτερα τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του γ' δεκαημέρου.

Εδώ, υπενθυμίζουμε μια άλλη έντονη παρουσία στο πλανητικό σκηνικό αυτές τις μέρες που είναι η Αφροδίτη στους Ιχθύες, η οποία γαληνεύει τις συμπεριφορές και την οπτική μας για ανθρώπους και καταστάσεις, δίνοντας μια πιο εσωτερική απόχρωση στα πάντα. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού και της γης (κυρίως του α΄ δεκαημέρου), που λόγω της ιχθυακής Αφροδίτης λειτουργούν με αισιοδοξία και αγάπη και βέβαια έχουν καλύτερα αποτελέσματα σε ότι κάνουν.

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει εντυπωσιακά σήμερα αργά το απόγευμα, που η Σελήνη προχωράει στον Λέοντα και νιώθουμε ότι και πάλι οι ουρανοί μάς προσφέρουν το δικαίωμα στη χαρά της ζωής και στη δημιουργία. Με τη Σελήνη στον γενναιόδωρο Λέοντα και την υποστήριξη του Δία από το ίδιο ζώδιο θα πραγματοποιηθεί και η αυριανή Πανσέληνος, που για τους περισσότερους είναι θετική και θα φέρει αισιόδοξα μηνύματα. Περισσότερο από την ενέργεια της αυριανής Πανσελήνου –που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου– θα ευνοηθούν τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς του γ΄ δεκαημέρου.

Η προκατάληψη που θέλει την Πανσέληνο να είναι τρομακτική και να φέρνει άσχημα γεγονότα, δεν έχει τόση δόση αλήθειας.. Είναι απλώς μια ευκαιρία να βγουν στο φως πράγματα που είναι κρυμμένα. Αν τύχει αυτά τα πράγματα να έχουν «μαυρίλα», τότε θα εισπράξουμε και τα ανάλογα αποτελέσματα. Αν όμως έχουν θετική χροιά, ειδικά σε αυτήν την Πανσέληνο, θα εκδηλωθούν με δημιουργικότητα και θα τελεσφορήσουν επιτυχώς!

Γενικότερα ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας με αρκετή αισιοδοξία και θετικότητα, γι' αυτό ας επωφεληθούμε!

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

Άκουσε και διάβασε ΟΛΑ όσα είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Keywords
Τυχαία Θέματα