Δ. Καρύδης: Δεν ψηφίζω κατάργηση κατώτατων μισθών

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει ενδεχόμενη κατάργηση των κατώτατων μισθών στον ιδιωτικό τομέα εκφράζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.

Σε συνέντευξή του στο pireas2day.gr, ο κ. Καρύδης τονίζει ότι εάν η κυβέρνηση καταφύγει «για μια ακόμα φορά στην εύκολη λύση της κατάργησης της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, των κατώτατων μισθών και ημερομισθίων τότε ομολογούμε πλήρως την αποτυχία του μεγάλου εγχειρήματος που δημιούργησε

μεγάλες προσδοκίες στον ελληνικό λαό».

«Είμαι αντίθετος και δεν πρόκειται να ψηφίσω την κατάργηση των κατώτατων μισθών στον Ιδιωτικό Τομέα», διαμηνύει ο κ. Καρύδης, που καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει στα αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές και να λάβει μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης, την εφαρμογή των αποκρατικοποιήσεων, τη στήριξη του τραπεζικού συστήματος και την ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά.

«Οι επενδύσεις και η ανταγωνιστικότητα της εθνικής μας οικονομίας εξαρτάται από την εξάλειψη της γραφειοκρατίας, της διαφθοράς και τη μείωση της υψηλής φορολογίας. Αυτές τις πληγές πρέπει να κλείσουμε μια και καλή», αναφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα