Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Βασίλη Μιχαλολιάκο

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, άκουσε σήμερα τα κάλαντα των Χριστουγέννων, από τη Φιλαρμονική, από παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου και από την «Πολιτιστική Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελόριζου».

Ο κ. Μιχαλολιάκος, ευχήθηκε τα φετινά Χριστούγεννα

παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες που βιώνουμε όλοι, να φέρουν προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στον καθένα και ευχαρίστησε τα μέλη της Φιλαρμονικής που με τις δραστηριότητες τους είναι κοντά στους Πειραιώτες και τους ψυχαγωγούν σε πραγματικά δύσκολους καιρούς.

Ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής κ. Κώστας Σαίνης, σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι η πρώτη φορά στα 11 χρόνια λειτουργίας της Φιλαρμονικής που οι πολίτες μας υποδέχονται με πολύ ζεστά λόγια και συμμετέχουν στις δραστηριότητες μας. Με τον δικό μας μουσικό τρόπο θέλουμε να ανταποκριθούμε και να ψυχαγωγήσουμε τους πολίτες του Πειραιά, που το έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Β. Μιχαλολιάκο και τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Πολιτισμού κ. Ν. Αμοργιανό που είναι κοντά στη Φιλαρμονική.»

Στη συνέχεια, η Αντιδήμαρχος των Παιδικών Σταθμών κ. Λίτσα Σαρρή και οι Διευθύντριες που συνόδευαν τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τη χορηγία του Ο.Λ.Π. που εξασφάλισε και μοιράστηκαν δωροεπιταγές σε όλα τα παιδιά, ύψους 80 ευρώ η κάθε μία.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών και Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Τάσος Κάρλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα