Χρήμα και έρωτας πάνε... πακέτο

Η Σελήνη έχει εισέλθει στο ζώδιο του Σκορπιού, ένα ζώδιο που εξετάζει όλα τα πράγματα εις βάθος, εγείρει ισχυρά ένστικτα…

Έτσι, το επόμενο διήμερο, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο θα χορέψουμε σε σκορπίσιους ρυθμούς, βιώνοντας ένα διήμερο εξαιρετικά παθιασμένο, σε όλα τα θέματα της καθημερινότητας με έμφαση βέβαια στα οικονομικά και τα ερωτικά. Οι δύο αυτοί τομείς είναι οι αγαπημένοι του Σκορπιού και εκεί επιδίδεται με δύναμη, πείσμα και πάθος, μέχρι να… βγει νικητής. Αλλιώς, δεν υποχωρεί.

Γενικότερα, το ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί έντονα την τάση να ελέγχουμε ανθρώπους και καταστάσεις, δημιουργώντας συνήθως ένα βαρύ κλίμα και δίνοντας μια… πονεμένη διάσταση σε όλα. Στα συν αυτής της Σελήνης βέβαια είναι η μεγάλη δύναμη και η αξιοθαύμαστη επιμονή που παρέχει σε όλους μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα. Δεν φυγοπονεί και δεν υποχωρεί.
Το αποψινό βράδυ πάντως προβλέπεται πολύ ερωτικό, παθιασμένο, με ποιότητα και διάρκεια στις ερωτικές περιπτύξεις, γι’ αυτό ίσως το καλύτερο για πολλούς απόψε είναι να οργανώσουν μια όμορφη βραδιά στο σπίτι, δημιουργώντας μια ερωτική και μυστηριώδη ατμόσφαιρα, και να αφήσουν τις πολλές εξόδους και τις κοινωνικότητες.

Επίσης, ο ανάδρομος Ερμής από σήμερα και για 2-3 μέρες θα βρίσκεται σε στάση έως ότου γυρίσει ορθόδρομος, ανακινώντας παλιές υποθέσεις και πείσμα για την εκπλήρωσή τους. Ωστόσο, δεν ενδείκνυται να υπογραφούν ή να ξεκινήσουν νέες συμφωνίες και προγράμματα, παρά μόνον αφού γυρίσει ορθόδρομος και περάσει και ένα ασφαλές διάστημα κάποιων ημερών για να πάρει κανονική ταχύτητα και να αρχίσουν πάλι να «στροφάρουν» τα μυαλά. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής κυβερνάει τη σκέψη και το λόγο μας.

Ένα άλλο στοιχείο στο πλανητικό κλίμα της ημέρας είναι η αφηρημάδα, καθώς και τα λάθη που προκύπτουν από αυτήν. Μια γενικότερη θολούρα, σύγχυση, έλλειψη συγκέντρωσης, παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος της πλάνης, της απάτης, της παραποίησης και της εξαπάτησης. Γι’ αυτό ας διπλο-τριπλο-τσεκάρουμε κάθε μας λέξη και ενέργεια.

Αυτές είναι οι κύριες πλανητικές επιδράσεις της ημέρας. Ας δούμε πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια:

Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι, είναι οι πιο ερωτικοί και φλογεροί ενώ παράλληλα είναι ικανοί να παραπλανήσουν και να φέρουν στα μέτρα τους ανθρώπους και καταστάσεις.

Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι, χειρίζονται τα θέματά τους ολοκληρωτικά, επιβάλλονται και πείθουν, ενώ μπορούν να διευθετήσουν θέματα από το παρελθόν με άνεση και επιτυχία.

Λέοντες και Υδροχόοι αισθάνονται κάπως εγκλωβισμένοι και πιεσμένοι και έχουν την τάση να κάνουν λάθος κινήσεις, στην προσπάθειά τους να αισθανθούν καλύτερα. Η δράση τους τείνει να είναι νωχελική και υπόγεια σήμερα.

Τους Ζυγούς, τους Κριούς, τους Δίδυμους και τους Τοξότες, τους απασχολούν περισσότερο οικονομικά θέματα και έχουν αρκετά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο το πλεόνασμα της αισιοδοξίας τους θα ξοδευτεί μάλλον ευεργετικά, ώσπου να ξαναγεμίσει σύντομα.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/2;

Η Σελήνη στον Σκορπιό προειδοποιεί: Έρχεται έρωτας!

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/2 έως 12/2

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/2

Άγιε μου Βαλεντίνε, πως θα περάσω μαζί του?

Keywords
Τυχαία Θέματα