Χωρίς να… ιδρώσει η Μπάγερν, 1-1 με Άρσεναλ

Στα προημιτελικά του Champions League προκρίθηκε η Μπάγερν Μονάχου μετά το ισόπαλο 1-1 με την Άρσεναλ στην «Αλιάντς Αρένα».

Η νίκη της Μπάγερν Μονάχου με 2-0 στο Λονδίνο πριν από δύο εβδομάδες, ήταν αρκετή τελικά για τους Βαυαρούς έτσι ώστε να φτάσουν και στην πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Champions League.

Αυτό γιατί στη ρεβάνς, σε κανένα σημείο δεν απειλήθηκε το… εισιτήριό

τους για την επόμενη φάση και παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1 στην Άρσεναλ, καθάρισε την πρόκριση με χαρακτηριστική άνεση.

Στο πρώτος μέρος, δεν έγινε καλό παιχνίδι με την ομάδα του Βενγκέρ σε καμία περίπτωση να μην καταφέρνει να απειλήσει τους Βαυαρούς. Ωστόσο, ούτε η Μπάγερν είχε κάποιες ευκαιρίες.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 54’ όταν ο Σβαϊνστάιγκερ βρέθηκε απέναντι στον Φαμπιάνσκι και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση, ήταν άμεση από τους Λονδρέζους καθώς τρία λεπτά αργότερα, ο Ποντόλσκι κέρδισε την μπάλα από τον Λαμ και με σουτ από τα πλάγια, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ρόμπεν κέρδισε το πέναλτι από τον Κοσιελνί με τον Μίλερ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να βλέπει τον Φαμπιάνσκι να αποκρούει.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ντάντε, Λαμ, Αλκάνταρα, Ριμπερί (85’ Μίλερ), Χάβι Μαρτίνεθ, Ρόμπεν, Γκέτσε (59’ Κρόος), Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Μάντζουκιτς.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάλεν, Κοσιελνί, Αρτέτα (77’ Γκνάμπρι), Οζίλ (46’ Ροσίτσκι), Τσάμπερλεϊν (84’ Φλαμινί), Καθόρλα, Ποντόλσκι, Ζιρου.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα