«Χωρίς κάλπες» για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ η Αχαΐα!

Τον κίνδυνο να μην στηθούν κάλπες ούτε στην Πάτρα ούτε σε άλλες περιοχές της Αχαΐας για τη διαδικασία εκλογής προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, σημειώνουν τοπικά στελέχη του κινήματος.

Στην περιοχή, που θεωρούσε «κάστρο» του το ΠΑΣΟΚ, αυτή τη στιγμή επικρατεί χαοτική κατάσταση, σύμφωνα με το dete.gr. Ενδεικτική του κλίματος είναι η απάντηση του γραμματέα της Ν.Ε στην Αχαΐα,

Π. Αλεξόπουλου, σε ερώτηση σχετικά με τις αποκαλούμενες «φυλές του ΠΑΣΟΚ». «Η μόνη φυλή που καταγράφουμε έως σήμερα είναι αυτών που αποχώρησαν», απάντησε ο κ. Αλεξόπουλος.

Ελάχιστες μόλις ημέρες πριν από την ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου, οι προβλέψεις για τη συμμετοχή είναι εξαιρετικά δυσοίωνες, ενώ η Νομαρχιακή Επιτροπή εκτιμά ότι με δυσκολία μπορούν να στηθούν δύο κάλπες στην Πάτρα, μία στο Αίγιο και με ιδιαίτερη δυσκολία μία στα Καλάβρυτα, ενώ δεν υπάρχει καμία σκέψη για την Αχαγιά.

Η Ιπποκράτους, από τη μεριά της, αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση, απάντησε ότι «καλό θα ήταν για λόγους ψυχολογίας να στηθούν έστω 10 με 15 κάλπες σε όλο το νομό».

Keywords
Τυχαία Θέματα