Χειροπέδες και στον δεύτερο ληστή των 88 διαρρήξεων

Τέσσερις ημέρες μετά τη σύλληψη του 31χρονου ομοεθνούς συνεργού του, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας Ρόδου και ο δεύτερος Αλβανός που κατηγορείται για… 88 διαρρήξεις οχημάτων στην πόλη της Ρόδου!


Πρόκειται για έναν 22χρονο που συνελήφθη βάσει του εντάλματος σύλληψης το οποίο είχε εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Ρόδου για κλοπές κατ' επάγγελμα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Οι άνδρες της Ασφάλειας

αναζητούσαν επί μήνες τα ίχνη των δραστών και την Τέταρτη κατάφεραν να συλλάβουν τον 31χρονο, όταν τον είδαν να επιβιβάζεται σε ένα κλεμμένο βαν μαζί με τον συνεργό του ο οποίος διέφυγε.

Πάνω στον 31χρονο είχαν βρεθεί ένα ζευγάρι μάλλινα γάντια και έξι κλειδιά αυτοκίνητων, το ένα μάλιστα τροχισμένο για να ταιριάζει σε όλες τις κλειδαριές, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν κάποια από τα δεκάδες κλοπιμαία που είχαν αρπάξει το τελευταίο τετράμηνο από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα που παραβίασαν. Μεταξύ αυτών ήταν τσάντες, πορτοφόλια, χρήματα, κάρτες ανάληψης και βιβλιάρια τραπεζών, προσωπικά έγγραφα, φωτογραφικές μηχανές, κινητά, γυαλιά ηλίου, laptop, ηχοσυστήματα, εργαλεία και είδη εξοπλισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα