«Χαστούκι» στον Μπουτάρη!

10:21 3/4/2013 - Πηγή: NewsBomb

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση του αφαίρεσε την ευθύνη διενέργειας αυτοδιοικητικών εκλογών!

Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης, αφαιρείται το προνόμιο από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να διενεργήσει την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Φορεά Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας επειδή δεν ανταποκρίθηκε μέσα στα χρονικά όρια που του θέτει ο νόμος για να αρχίσει τις διαδικασίες.

Η ευθύνη διενέργειας της διαδικασίας

δίδεται σύμφωνα με την απόφαση στον δήμαρχο του δεύτερου σε πληθυσμό δήμου της Κεντρικής Μακεδονίας, που είναι ο Στάθης Λαφαζανίδης του Κορδελλιού- Ευόσμου.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, αν και έχει ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία του οργάνου, καθυστερεί εδώ και μήνες να προκηρύξει τις εκλογές επειδή γνωρίζει πολύ καλά ότι θα τις χάσει από τον Μιχάλη Γεράνη, που φαίνεται να έχει την υποστήριξη των περισσότερων δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι αυτοδιοικητικοί επίσης, όπως αναφέρει το taxalia.blogspot.com, φαίνονται να απορρίπτουν την υποψηφιότητα Μπουτάρη επειδή γνωρίζουν πολύ καλά ότι στον τομέα αυτό ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τα έχει κάνει μούσκεμα στο Δήμο του και δε θα ήθελαν την ίδια εικόνα να επεκτείνεται σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης ο Μπουτάρης έχει πρωταγωνιστήσει σε... "περίεργες" πρωτοβουλίες γύρω από τη διαχείριση των απορριμμάτων με αποκορύφωμα τις μυστικές συναντήσεις με Γερμανούς απεσταλμένους αλλά και τις ανακοινώσεις του για δημιουργία εργοστασίου καύσης σκουπιδιών στη Σίνδο, χωρίς να ρωτήσει καν ούτε τον Σύνδεσμο ΟΤΑ αλλά ούτε και τον Δήμο Δέλτα στον οποίο υπάγεται η Σίνδος!

Keywords
Τυχαία Θέματα