Χάος στη Συγγρού για τη χάραξη γραμμής

Σε αδιέξοδο έχουν οδηγήσει τον Αντώνη Σαμαρά οι επιλογές των στενών συνεργατών του.

Αναπάντεχες τρικυμίες αναμένεται να φέρουν οι αστοχίες για την εκλογή του γραμματέα Κ.Ε. της ΝΔ.

Μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί 8 υποψηφιότητες, οι οποίες πιθανότατα θα αυξηθούν μέχρι τις 6μ.μ. οπότε και λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας.

Όπως και να έχει, το εσωκομματικό πρόβλημα έχει αναδειχθεί από τον αριθμό των υποψηφίων και μόνο, οι οποίοι θα δώσουν τη μάχη μέχρι τέλους... Με ό,τι αυτο συνεπάγεται για την κεντροδεξιά

παράταξη.

Προβάδισμα μέχρι στιγμής φέρεται να έχει ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος όμως δεν αποτελεί την επίσημη γραμμή της Συγγρού!

Ακόμα δεν έχει διαφανεί μια επιλογή ενότητας, προοπτικής και αισιοδοξίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsbomb.gr, ο πρόεδρος της ΝΔ είναι αρκετα προβληματισμένος από την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί και τα όσα αναμένεται να διαδραματιστούν εντός της επόμενης εβδομάδας, αναζητώντας τη λύση στο γρίφο!

Παρασκήνιο

Οι πληροφορίες του newsbomb.gr λένε ότι κάποιοι έπεισαν τον Αντώνη Σαμαρά την Πέμπτη το βράδυ ότι η λύση είναι ο 67χρονος γραμματέας συνδικαλισμού της ΝΔ (που μάλιστα είναι σε ανοιχτή κόντρα με τη ΔΑΚΕ!) και ότι αυτός θα καθαρίσει το παιχνίδι!

Το βέβαιο από ό,τι διαφαίνεται είναι ότι όσο και αν επικαλείται ότι έχει το χρίσμα αυτή η επιλογή δεν «τραβάει», όχι μόνο στο κόμμα, πόσο μάλλον στην ελληνική κοινωνία.

Προβληματισμός Σαμαρά

Επειδή η ΝΔ αποτελεί τον καθρέφτη της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός θα πρέπει άμεσα να βρει λύση στο αδιέξοδο που έχει προκύψει, όπως αλλωστε κάνει όλο το τελευταίο διάστημα στα καίρια ζητήματα που έχουν προκύψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα