Χανιά: Έξι αυτοκτονίες σε έναν μήνα!

Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει στα Χανιά το φαινόμενο των αυτοκτονιών.

Μόνο τους τελευταίους μήνες, έξι άτομα έχουν βάλει τέλος στη ζωή τους, πέφτοντας από μπαλκόνια του νοσοκομείου της πόλης.

Ο διευθυντής των ιατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου – νευροχειρουργός, Γιώργος Αρχοντάκης, μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «Νέα Τηλεόραση» ανέφερε ότι «δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που εργαζόμενοι στο ίδρυμα προλαβαίνουν άτομα λίγο πριν προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα».

Μάλιστα,

το γεγονός σύμφωνα με τον ίδιο έχει προβληματίσει ιδιαίτερα, ωστόσο πέρα από το κλείδωμα των εξωτερικών πορτών κοινόχρηστων χώρων και της επιτήρησης των χώρων αυτών, άλλα μέτρα -όπως η τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων- δεν μπορούν να ληφθούν, δεδομένου ότι το νοσοκομείο είναι θεραπευτήριο και όχι φυλακή.

Στη τραγική λίστα των ανθρώπων που αυτοκτονούν προστέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 55 χρόνος από τα Χανιά πέφτοντας από τον 4ο όροφο του νοσοκομείου.

Την ίδια ώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 22χρόνη, αλβανικής καταγωγής, η οποία κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στα Χανιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα