Χαλκίδα: Πούλαγαν ναρκωτικά δίπλα σε μικρά παιδιά!

Ήταν απόγευμα σε καφετέρια έξω από την Χαλκίδα.

Ήταν η ώρα που σύχναζαν ανήλικα παιδιά μιας και υπήρχαν υπολογιστές για να παίξουν παιχνίδια. Οι άντρες της δίωξης ναρκωτικών είχαν πληροφορηθεί για την δράση του 29χρονου και τον παρακολουθούσαν.

Ξαφνικά είδαν ότι συχνά έπιανε την τσέπη του. Έτσι πήγαν κοντά του για να τον ελέγξουν. Σε έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν στην κατοχή του 29χρονου και κατασχέθηκαν,

τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες από αλουμινόχαρτο, έτοιμες προς πώληση, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 38 γραμμαρίων.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο σημείο έφτασε και ο 62χρονος που τον προμήθευε. Χωρίς να προβάλει αντίσταση, τους είπε για τα ναρκωτικά. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 62χρονου, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν: Πέντε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους ενός κιλού και 559 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και ένα πιστόλι ρέπλικα.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 860 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο Ελλήνων.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο έκανε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Πηγή: evianews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα