Αθώος ο νευροχειρουργός του Γ. Αλβέρτη

Αθώος κρίθηκε ο νευροχειρουργός Δημήτρης Ρολόγης ο οποίος πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 2 ετών για τις σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες που προκλήθηκαν μετά από επέμβαση στον Γιώργο Αλβέρτη, γαμπρό του εκλιπόντος Μιλτιάδη Έβερτ.

Στο επίμαχο χειρουργείο που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου του 2005, προκειμένου να αφαιρεθεί κύστη από τον εγκέφαλο του Γιώργου Αλβέρτη συμμετείχαν και οι νευροχειρούργοι Αθανάσιος Γρίβας και Δημήτρης Αγγελιδάκης. Ο πρώτος αθωώθηκε από το πρωτόδικο δικαστήριο ενώ ο δεύτερος έβαλε τέρμα στη ζωή του λίγο πριν η υπόθεση

πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Στις 12 Ιανουαρίου 2010 ο Δ. Αγελιδάκης εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή του Ντράφι, στην Πεντέλη αφού είχε απαγχονιστεί στο αυτοκίνητό του, με τη γραβάτα του, την οποία είχε δέσει στη χειρολαβή.

Υπενθυμίζεται ότι στη συγκλονιστική κατάθεση της στο πρωτόδικο δικαστήριο πριν από περίπου ένα χρόνο η κ. Αλεξία Έβερτ είχε πει ότι ο σύζυγός της «ήταν ένα εξαιρετικό μυαλό, με πάρα πολύ καλή φυσική υγεία και πολύ υψηλή νοημοσύνη...» και «σήμερα είναι ένα άτομο με αναπηρία, πλήρως εξαρτώμενο».

Keywords
Τυχαία Θέματα