Άρτα: «οικογενειακή επιχείρηση» εμπορίου ηρωίνης

Σε ειδική κρύπτη στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού της, μία οικογένεια στην Άρτα είχε κρύψει 274 γραμμάρια ηρωίνης τα οποία εντοπίστηκαν από αστυνομικούς με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ύστερα από επίμονη έρευνα μέσα και έξω από την κατοικία.

Συνελήφθησαν ένας 72χρονος συνταξιούχος, η σύζυγός του 61 έτους, ο 42χρονος γιος τους καθώς και ένας 35χρονος από τη Φιλιππιάδα, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι και μόλις είχε προμηθευτεί μικροποσότητα ηρωίνης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικές αρχές αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και το απόγευμα παρουσία του εισαγγελέα

και του Αστυνομικού Διευθυντή Άρτας, πήγαν στο σπίτι της οικογένειας για έρευνα. Με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, εντοπίστηκαν σε εξωτερικό τοίχο της κατοικίας κρυμμένες 6 συσκευασίας με ηρωίνη, συνολικού βάρους 274 γραμμαρίων. Από την έρευνα μέσα στο σπίτι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8.330 ευρώ σε χαρτονομίσματα, 2 ζυγαριές ακριβείας, 2 φορητοί ασύρματοι, μία σιδερογροθιά και 4 κινητά τηλέφωνα.

Η διακίνηση ηρωίνης, όπως φαίνεται από τις αστυνομικές έρευνες, ήταν «οικογενειακή επιχείρηση», καθώς και κατά το παρελθόν ο άνεργός γιος της οικογένειας είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές, μάλιστα έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για εμπορία ναρκωτικών και αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Σημειώνεται ότι πριν από ένα μήνα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας είχαν εντοπίσει και κατασχέσει 65 γραμμάρια ηρωίνης μέσα στο ίδιο σπίτι, όμως κανένα μέλος της οικογένειας δεν είχε προφυλακιστεί.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Συνεχίστηκε η δίκη για την υπεξαίρεση

Keywords
Τυχαία Θέματα