Αρπακτικό… παραμονής ο Πανιώνιος!

Με 2 γκολ σε 2 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος «σφράγισε» τη νίκη με 4-2 επί του Λεβαδειακού και… εκτοξεύθηκε στους 34 βαθμούς, κάνοντας σημαντικό βήμα παραμονής

Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα της Νέας Σμύρνης και δεν άργησαν να «ανοίξουν» το σκορ, με τον Αραβίδη στο 24ο λεπτό να κάνει το 1-0 για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Γνωρίζοντας πως το 1-0 δεν είναι σκορ ασφαλείας οι «πάνθηρες» ανέλαβαν να «καθαρίσουν»

τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο και το κατάφεραν μέσα σε διάστημα 2 λεπτών!

Στο 55’ ο Μητρόπουλος έκανε το 2-0 και στο 57ο λεπτό ο Κολοβός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0! Ο τελευταίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο αποτέλεσμα, κάνοντας στο 74’ το 4-0!

Ο Λεβαδειακός «ξύπνησε» πολύ αργά και παρότι μείωσε στο 75’ με τον Ροζέριο και στο 86’ με τον Γιάντση, δεν μπόρεσε να κάνει το… θαύμα, γνωρίζοντας τον ήττα!

Χάρη στους τρεις βαθμούς ο Πανιώνιος έφτασε τους 34 και… εκτοξεύθηκε στην 11η θέση, ξεφεύγοντας αρκετούς βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, θέτοντας ισχυρές βάσεις για την παραμονή του στη Super League.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (78’ Κουλουχέρης), Λάζνικ (68’ Γιάννου), Παντίδος, Μητρόπουλος, Ντούνης (78’ Καμπάνταης), Λαμπρόπουλος, Αραβίδης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετράτσι, Μάρτινς (77’ Βούκσεβιτς), Βαρέλα, Μάντζιος (60’ Γιάντσης), Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (60’ Λυκογιάννης).

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα