Άρχισε να βλέπει… φαντάσματα ο Ψυχάρης!

Δεν άντεξε παρά δύο εβδομάδες ο Σταύρος Ψυχάρης το... «αγκάλισμα» της κυβέρνησης Τσίπρα. Και μόλις διαπίστωσε ότι ο πρωθυπουργός δεν…

Συγκεκριμένα, το φάντασμα του διχασμού, όπως τιτλοφορείται το πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ».

Λίγες ώρες μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, η οποία εξήγγειλε στις προγραμματικές της δηλώσεις, μέσω του πρωθυπουργού και των αρμοδίων υπουργών της, πως θα διαλύσουν όσους τη διαπλοκή, λίγες ώρες αφού επαναλήφθηκε με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο

πως θα μπει τέλος στα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ, «Τα Νέα» επέλεξαν να παρέμβουν στις εξελίξεις.

Και με ένα πρωτοσέλιδο άρθρο... τομή, που θα ζήλευε ακόμα και το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, επελέγη από την ηγεσία της εφημερίδας να σταλεί μήνυμα... συναίνεσης προς τον κ. Τσίπρα.

Σε τόνο... συμβουλευτικό, στην παρούσα φάση. Και προφανή στόχο; Την αποφυγή της σύστασης εξεταστικής επιτροπής, για την οποία δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει ο κ. Τσίπρας, ώστε ΓΑΠ, Σαμαράς και Βενιζέλος να λογοδοτήσουν για την ένταξη της χώρας στα μνημόνια.

Ιδού το περιεχόμενο του σημερινού (12/2) πρωτοσέλιδου άρθρου της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ»

«Η πολιτική της κυβέρνησης ΣαμαράΒενιζέλου κρίθηκε στις εκλογές: ο Αλέξης Τσίπρας κυβερνά σήμερα με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία –και με σημαντικές προσδοκίες από την ελληνική κοινωνία.

Μάλιστα η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει όπως φάνηκε στη Βουλή, τη στήριξη των ηγετών που συγκυβέρνησαν από το 2012, ενόψει της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές. Δεν θα ήταν ωφέλιμο αυτή η, σπάνια για τα πολιτικά μας ήθη, συναίνεση να καταλήξει σε ένα κυνήγι μαγισσών για τους χειρισμούς των μεν ή τα λάθη των δε. Ζήσαμε άλλωστε μια τοξική προεκλογική περίοδο, που αν μη τι άλλο, θα πρέπει να εκτόνωσε τα πολιτικά πάθη εκατέρωθεν.

Η ελληνική πολιτική τάξη οφείλει να είναι ενωμένη. Ουδείς έχει να ωφεληθεί μακροπρόθεσμα από έναν νέου τύπου διχασμό».

Προφανέστερος στόχος; Να σταλεί στην κυβέρνηση το μήνυμα... Οι «νταβατζήδες» των Media έχουν τρελαθεί στο άκουσμα και μόνο των κυβερνητικών αποφάσεων για τον έλεγχο όλων των διαδικασιών δανειοδότησης που διενεργήθηκαν στα «μαγαζιά» τους και την επιβολή των νόμων ως προς την αδειοδότηση των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και της φορολόγησης των κερδών τους από τη διαφήμιση και όχι μόνο...

Ψυχάρης και Μπόμπολας χάνουν τη... γη κάτω από τα θεμέλια του ΔΟΛ, του Πήγασου, του Mega και σπεύδουν να προετοιμάσουν το έδαφος.

Αλλά, αυτή τη φορά, δεν έχουν απέναντί τους διαπλεκόμενους πολιτικούς. Δεν κυβερνούν πολιτικοί που έχουν βουτήξει την κουτάλα στο «μέλι» της διαπλοκής.

Τσίπρας και Καμμένος δεν πρόκειται να κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω, αφού αυτή είναι η εντολή διακυβέρνησης που τους έχει δώσει ο ελληνικός λαός.

Τα «φαντάσματα του διχασμού» ανήκουν οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν. Οι κακουργηματικές τους δράσεις και τα σκάνδαλα κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος, στα οποία φέρονται να έχουν πρωταγωνιστήσει πρέπει να παραπεμφθούν στην ελληνική δικαιοσύνη.

Αυτή είναι η δεύτερη απαράβατη κόκκινη γραμμή στο συμβόλαιο διακυβέρνησης που υπέγραψε στις 25 Γενάρη ο ελληνικός λαός με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο».

Keywords
Τυχαία Θέματα