Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ: Τα έΧασε όλα...

Την ευκαιρία να ολοκληρώσει την ανατροπή έχασε ο Απόλλων που βρέθηκε να χάνει 0-3 από τον ΠΑΟΚ, ισοφάρισε σε 3-3 και στο φινάλε ο μοιραίος Κόρμπος δεν σκόραρε για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 3-0 με δυο γκολ του Λούκας κι ένα του Κατσικά, αλλά ο Απόλλων πριν τελειώσει το ημίχρονο μείωσε με τους Πετρόπουλο και Δεληζήση. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι πίεζαν, αλλά ο Πετρόπουλος

ισοφάρισε σε 3-3, όμως στη συνέχεια ο Κόρμπος έγινε μοιραίος παίκτης για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αστοχώντας σε τετ-α-τετ στις καθυστερήσεις.

Εξαιρετικό ρυθμό είχε το πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει δυνατά, ενώ ο Απόλλων προσπαθούσε να γίνει απειλητικός. Στο 16’ όμως ο Λούκας έκανε το 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Αργυρόπουλου στον Σπυρόπουλο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε να πιέζει, χάνοντας ευκαιρίες με τον Στοχ και στο 27’ ο Κατσικάς, μετά από μπαλιά του Λούκας έκανε το 0-2. Στο 37’ ο ΠΑΟΚ σημείωσε και τρίτο γκολ, με τον Λούκας να γράφει πανηγυρικά το 0-3.

Ο Απόλλων προσπαθούσε να πλησιάσει τα καρέ του Γλύκου και στο 40’ κέρδισε πέναλτι ο Φαρινόλα σε μαρκάρισμα του Σπυρόπουλου. Ο Πετρόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση, μειώνοντας σε 1-3. Και τις καθυστερήσεις ο Δεληζήσης με κεφαλιά πέτυχε σε 2-3, κρατώντας την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες για γκολ, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα για να βγουν μπροστά. Οι Νάτχο, Χούσεν αποτελούσαν μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Γκόμεζ. Στο 86’ όμως, ο Απόλλων στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στο δεύτερο μέρος, ο Πετρόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3. Στο 90+3’ ο Κόρμπος βρέθηκε απέναντι από τον Γλύκο, αλλά πλάσαρε πάνω του και στη συνέχεια ο Χούσεν αστόχησε προ κενής εστίας.

Απόλλων Σμύρνης: Γκόμεζ, Αργυρόπουλος (29’ Φαρινόλα), Δεληζήσης, Σόντερπεργκ, Παντελιάδης (71’ Τσοκάνης), Κόρμπος, Αμπρόουζ (57’ Κανακούδης), Μίνγκας, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ, Πετρόπουλος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Ινσαουράλντε, Κατσικάς, Κάτσε, Νάτχο (89’ Σαλπιγγίδης), Μάρτενς (62’ Μαντούρο), Λούκας, Στοχ (73’ Γεωργιάδης), Χούσεν'
Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα