Από καλλιεργητής… εισαγωγέας 16 κιλών χασίς!

01:41 2/6/2013 - Πηγή: NewsBomb

Με 16 κιλά χασίς συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες το πρωί στο Ηράκλειο, ένας ‘Ελληνας, ένας Αλβανός, που ήταν οι διακινητές, και ο νεαρός "εισαγωγέας" της ποσότητας των ναρκωτικών.

‘Ανδρες του Τμήματος Διώξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της ΕΛ.ΑΣ., είχαν την πληροφορία ότι εντός των ημερών θα μεταφερόταν στην Κρήτη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Και η πληροφορία αποδείχθηκε αληθινή, καθώς, με το πλοίο της γραμμής, ο ‘Ελληνας και ο Αλβανός

μετέφεραν 16 κιλά χασίς στις αποσκευές τους!

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, oι αστυνομικοί δεν τους συνέλαβαν κατά την αποβίβασή τους, καθώς περίμεναν και τον παραλήπτη της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, τους ακολούθησαν, και συνέλαβαν μαζί με τους δύο, και τον νεαρό εισαγωγέα, μέλος οικογένειας, η οποία απασχόλησε τη δικαιοσύνη σε μεγάλη υπόθεση χασισοκαλλιέργειας, πριν από μήνες.

Και οι τρεις συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται όλο και πιο συχνά, άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις με μεγάλες χασισοκαλλιέργειες, να έχουν σταματήσει την παραγωγή, και να προτιμούν την εισαγωγή ναρκωτικών στο νησί.

Keywords
Τυχαία Θέματα