Απίστευτο:Δείχνουν...πορνό σε πάντα για να τα πείσουν να αναπαραχθούν!

Τα αξιολάτρευτα πάντα, δεν είναι γνωστά για τη... σεξουαλικότητά τους! Για την ακρίβεια, η λίμπιντο τους, πιάνει πάτο! Έτσι, οι οικολόγοι της Κίνας, έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν, αφού κατάφεραν να κάνουν ένα «ντροπαλό» ζευγάρι πάντα, να ζευγαρώσει.

Πως; Βάζοντας τους να βλέπουν βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, με ένα άλλο ζευγάρι του είδους τους, κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής πράξης.

Οι συγκεκριμένοι κτηνίατροι, είχαν ανησυχήσει πολύ, γιατί η πεντάχρονη Κόλιν, απέρριπτε για αρκετό καιρό τον σύντροφό της, Γιονγκγιονγκ. Έτσι, αποφάσισαν, για να ενθαρρύνουν το ζευγάρι να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις, να τους βάλουν να παρακολουθήσουν ταινία, με αντίστοιχες σκηνές. Μετά από αυτό, το προσωπικό του κέντρου στο οποίο φιλοξενείται το ζευγάρι δήλωσαν, πήραν μπρος για τα καλά και πως δεν μπορούσαν να τα χωρίσουν!

Οι ίδιοι επισημαίνουν, πως η κίνηση που έκαναν, ήταν απολύτως φυσιολογική για τα ζώα, καθώς αν βρίσκονταν ελεύθερα στη φύση θα είχαν δει πολλές αντίστοιχες σκηνές, από άλλα ζώα τα οποία θα ζευγάρωναν. Έτσι, αναμένεται να υιοθετήσουν αυτή την πρακτική και άλλα κέντρα φιλοξενίας ζώων και ζωολογικοί κήποι, όταν τα πλάσματα της φύσης αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα