Απίστευτο: Ο αβοήθητος οδηγός... πλάκωσε στο ξύλο ποδηλάτη

11:43 7/2/2013 - Πηγή: NewsBomb

Ζήτησαν βοήθεια διερχόμενου ποδηλάτη για το αυτοκίνητό τους, αλλά στην πραγματικότητα είχαν βάλει "στο μάτι" την τσάντα του...


Οι καιροί είναι πονηροί και, δυστυχώς, θα κάνουν ακόμη και τους τελευταίους "αγνούς" να ... φυλάνε τα ρούχα τους. Το πάθημα ενός νεαρού άνδρα, μάλλον, θα βάλει σε σκέψεις πολλούς που χωρίς δεύτερη σκέψη σταματούν στο δρόμο προς παροχή βοήθειας σε όποιον τους κάνει νόημα.

Ο 29χρονος, όπως αναφέρει το cretalive.gr νωρίς το πρωί της Τρίτης, κινούνταν από την περιοχή του Παγκρητίου προς το

κέντρο, μέσω παραδρόμου της παραλιακής λεωφόρου, προκειμένου να μεταβεί στη δουλειά του, όταν ένας άνδρας, περίπου 35-40 ετών, έξω από ένα σταθμευμένο μαύρο ΙΧ του έκανε νόημα να βοηθήσει ... στο σπρώξιμο του αυτοκινήτου. Μη σκεπτόμενος πονηρά, σταμάτησε το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε, άφησε κάτω την τσάντα του και έσπευσε να βοηθήσει.

Το επόμενο πράγμα που θυμάται είναι να δέχεται μια γροθιά στο πρόσωπο και να πέφτει στο έδαφος, ενώ ο άνδρας που τον χτύπησε έσπευσε προς την τσάντα του! Ακολούθησαν σκηνές ... ροκ, με τον 29χρονο να σηκώνεται από το δρόμο, να τον προλαβαίνει κι αφού αντάλλαξαν χτυπήματα, ο 29χρονος να παίρνει την τσάντα του και ο άγνωστος μαζί με ένα δεύτερο που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, να τρέπονται σε φυγή.

Χθες το βράδυ ο άνδρας του είδε ξανά "στημένους" στο ίδιο σημείο...

Keywords
Τυχαία Θέματα