Απίστευτο κι όμως αληθινό: Γέννησε την ώρα του τυφώνα!

Η νεαρή Σαγιάλα Τέιλορ εισήχθη στο νοσοκομείο λίγο πριν χτυπήσει η καταστροφική καταιγίδα. Η ίδια δεν έδειχνε να φοβάται καθόλου για τα ακραία καιρικά φαινόμενα. «Έχουμε συνηθίσει τους τυφώνες και τις σειρήνες. Εάν φρικάρεις κάθε φορά που ακούς σειρήνα τότε θα έχει κρίση άγχους κάθε Μάιο στην Οκλαχόμα» είπε η νεαρή μητέρα στην Huffington post.

Οι γιατροί πάντως ήταν νευρικοί και ήθελαν αρχικά να την στείλουν σπίτι και να κανονίσουν άλλη ημέρα για την γέννα. Αυτό όμως δεν ήταν εφικτός καθώς ήδη

είχαν ξεκινήσει οι οδύνες του τοκετού. Ώρες αργότερα το προσωπικό του νοσοκομείου την ενημέρωσε ότι εάν τελικά ο τυφώνα χτυπήσει τις εγκαταστάσεις ο σύζυγος της και η 4χρονη κόρης τους θα μεταφερθούν σε καταφύγιο σε άλλον όροφο.

Μισή ώρα αργότερα τελικά όλοι αναζήτησαν ασφαλή καταφύγια εντός του νοσοκομείου και η Τέιλορ μεταφέρθηκε από την αίθουσα τοκετών σε ένα χειρουργείο μαζί με 4 ακόμη νοσοκόμες. Εφόσον δεν μπορούσαν να δουν τηλεόραση η νεαρή μητέρα παρακολουθούσε μέσω εφαρμογής στο κινητό της την πορεία του τυφώνα. «Γνώριζα ότι είχε προορισμό το νοσοκομείο αλλά δεν ήξερα ότι θα ήταν ευθύ χτύπημα» εξήγησε η Σαγιάλα Τέιλορ.

Τις στιγμές που χτύπησε ο τυφώνας και εκείνη γεννούσε τον μικρό γιο της θυμάται πως ήταν: «Το πάτωμα άρχισε να κουνιέται όπως σε σεισμό και τότε είδα και το ταβάνι να τρέμει. Έβλεπες την μόνωση που άρχιζε να πέφτει. Εγώ και δύο νοσοκόμες κρατούσαμε τα χέρια και προσευχόμασταν. Τα μάτια μου ήταν κλειστά αλλά μπορούσες περίπου να δεις το φως. Άνοιξα τα μάτια μου και μπορούσα να δω έξω από τον τοίχο».

Οι Τέιλορ ονόμασαν τελικά τον γιο τους Μπρεντέν Ιμανουέλ που σημαίνει «Ο Θεός είναι μαζί μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα