Απίστευτο: Κάνουν προσευχές για να πάνε στο Μουντιάλ

Οι οπαδοί της Βοσνίας που έχουν ταξιδέψει στη Λιθουανία, έκαναν ομαδική προσευχή για να καταφέρει η ομάδα τους να νικήσει και να περάσει απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

«Προσευχήηηη τα χείλη μου για σένανε λένε, και τα μάτια μου μερόνυχτα κλαίνε», ανέφερε ένα παλιό ελληνικό τραγούδι. Στη Βοσνία θέλουν να σταθούν μόνο στο πρώτο σκέλος, αφού προχώρησαν σε ομαδική προσευχή για να καταφέρει η Εθνική τους ομάδα να πάρει τη νίκη απέναντι στη Λιθουανία και να προκριθεί απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Εμείς πάλι, θέλουμε να μείνουν στο δεύτερο σκέλος,

στο… κλάμα αφού δεν θέλουμε να πιάσουν τόπο οι προσευχές των Βόσνιων και επιθυμούμε απευθείας πρόκριση της Ελλάδας στο Μουντιάλ!

Οι χιλιάδες Βόσνιοι που ταξίδεψαν πάντως στη Λιθουανία, νοίκιασαν κλειστά γυμναστήρια και το έριξαν στις προσευχές, ζητώντας από τον Θεό να τους δώσει την απευθείας πρόκριση! Για να μην τους αδικούμε ωστόσο και τους χαρακτηρίζουμε… γραφικούς χωρίς λόγο, πρέπει να σημειώσουμε πως οι σημερινοί (15/10) αγώνες, συμπίπτουν με μεγάλη θρησκευτική γιορτή των Μουσουλμάνων.

Δείτε το βίντεο στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα