Απίστευτο! Άφησε ύαινα να του φάει τα γεννητικά όργανα επειδή…

11:32 1/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Δεν είναι το πιο… αναίμακτο, ωστόσο είναι σίγουρα το πιο (τουλάχιστον) περίεργο μονοπάτι που ακολούθησε κανείς για να γίνει… πλούσιος!

Ο Chamangeni Zulu από τη Ζάμπια, λοιπόν, «δώρισε» σε μια ύαινα τα γεννητικά του όργανα, μετά από συμβουλή μάγου-γιατρού (αυτών ντε στην Αφρική με τα γιατροσόφια και τις ευφάνταστες – βλέπε αυτή - ιδέες και λύσεις για όλα), για το πώς θα γίνει πλούσιος!

Για ορεκτικό, μάλιστα, η ύαινα… τσίμπησε και τρία δάχτυλα στο απρόσμενο γεύμα που της προσφέρθηκε σε ζούγκλα της Chipata.

«Όταν

έφθασα εδώ από το Μαλάουι, γνώρισα μερικούς επιχειρηματίες οι οποίοι μου είπαν πως ο καλύτερος τρόπος για να γίνω πλούσιος είναι να θυσιάσω μέρη του σώματος μου», τόνισε αρχικά ο 24χρονος Αφρικανός, για να δώσει περισσότερες… κίνκι λεπτομέρειες: «Πήγα στη ζούγκλα, όπου έμεινα γυμνός, όπως με συμβούλεψαν. Τότε ήρθε μια ύαινα και άρχισε να τρώει τα δάχτυλα των ποδιών μου. Τελικά κατέληξε στα γεννητικά μου όργανα».

(Βέβαια, αφού ήταν πιο νόστιμα και σιγά μην έχανε τέτοιο λουκούλλειο γεύμα χωρίς κόπο!)

Μετά την επίθεση, ο άτυχος (;) και πάνω από όλα, ευκολόπιστος νεαρός σύρθηκε στο δρόμο όπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς, οι οποίοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί επιβεβαιώθηκε πως άφησε μια για πάντα τον… ανδρισμό του κάπου εκεί στη ζούγκλα…

Διαβάστε ακόμα:

Το «πείραμα» με την Coca Cola και τις mentos σε άλλο επίπεδο! (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα