Ανθρώπινα δράματα στις Εφορίες

Όλους αυτούς τους ανελέητους Τροϊκανούς και τις διάφορες Λαγκάρντ και Μέρκελ που έβαλαν στην γκιλοτίνα τον ελληνικό λαό και όλους τους δικούς μας πρωθυπουργούς και υπουργούς που τόσο εύκολα και χωρίς δισταγμό υπογράφουν Μνημόνια και μέτρα, έπρεπε να τους βάλουμε ένα πρωινό να περιμένουν στην ουρά κάποιας Εφορίας τρελαμένων ανθρώπων που πρέπει να πληρώσουν τα όποια χαράτσια ή τη δόση στην Εφορία και δεν τους φτάνουν τα λεφτά που έχουν.

Θέλουν οι άνθρωποι να πληρώσουν αλλά δεν έχουν. Αν όμως τους είχαν αυξήσει τον αριθμό

των δόσεων και άρα είχε μειωθεί το ποσό που έπρεπε να πληρώσουν, σίγουρα θα μπορούσαν να εξοφλήσουν το χρέος τους.

Αλλά οι ανεγκέφαλοι Τροϊκανοί και διάφοροι φωστήρες του ΔΝΤ και της Κομισιόν ενώ παραδέχονται τώρα ότι δεν έπρεπε τόσο βίαια και σε τόσο μικρό χρόνο να ζητήσουν εφαρμογή των δημοσιονομικών μέτρων, δεν δίνουν ούτε ανάσα ενός μηνός στον Έλληνα φορολογούμενο με επιμήκυνση των δόσεων για να ξοφλήσει το χρέος στην Εφορία.

Το τι συμβαίνει κάθε πρωί με τις ουρές του κόσμου στα γκισέ της Εφορίας δεν περιγράφεται. Άνθρωποι που κλαίνε μπροστά στον εφοριακό που και αυτός όμως δεν μπορεί να τους βοηθήσει σε τίποτα αφού εφαρμόζει υπουργικές αποφάσεις. Γιαγιάδες και παππούδες που λιποθυμούν από την εξάντληση και την αγωνία. Άνθρωποι με τσαλακωμένη την αξιοπρέπειά τους που εκλιπαρούν για μία διευκόλυνση τον διευθυντή της Εφορίας που θέλει να βοηθήσει αλλά και αυτός δεν μπορεί γιατί εφαρμόζει νόμους.

Μία Ελλάδα γονατισμένη, διαλυμένη ψυχολογικά που δεν την αφήνουν να ανασάνει.

Γιατί όλο αυτό όμως; Προφανώς γιατί έχουν αποφασίσει να μας μετατρέψουν σε ένα λαό δούλο και έτοιμο να αποδεχθεί την όποια μοίρα του. Αλλά αυτό είναι στο χέρι μας να τον ανατρέψουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα