Αγγλία: Νέες συλλήψεις για τα στημένα (video)


Σε έξι νέες συλλήψεις προχώρησε η NCA στην Αγγλία, μετά τις νέες αποκαλύψεις γύρω από το κύκλωμα χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων στο Νησί.

Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν στην Αγγλία εδώ και δυο εβδομάδες, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο των στημένων αγώνων κι άρχισαν οι συλλήψεις από την Υπηρεσία Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος (NCA)!

Οι αρχές στην Αγγλία έχουν μπει πλέον για τα καλά στην… καρδιά του κυκλώματος, το οποίο ξεκίνησε τη δράση και τη δικτύωσή του στην Ασία και έχει επεκταθεί πλέον στη Βρετανία, και προχωρά διαρκώς σε συλλογή νέων στοιχείων αλλά και σε νέες συλλήψεις.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εφημερίδα Sun και με βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, ένας από τους… εγκεφάλους της χειραγώγησης αγώνων στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, είναι ο άλλοτε παίκτης της Πόρτσμουθ, Σαμ Σότζε. Ένας ερευνητής της εφημερίδας υποδύθηκε τον… πελάτη και ο Σότζε του τόνισε πως θα μπορούσε έναντι 30.000 λιρών να «κανονίσει» την αποβολή ή την υπόδειξη κάρτας σε κάποιων ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα